Néhány nap leforgása alatt több ember is jelentkezett a Szemlélek nevű keresztény magazinnál azzal, hogy ők is szexuális visszaélés áldozataivá váltak.

Megindult a lavina Hodász András cikke után: Sorra érkeznek a bejelentések a papi molesztálásokról
Fotó: Hodász András, a Budapest-Kispesti Nagyboldogasszony Főplébánia káplánja előadást tart a 34. Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton 2017. július 13-án. Az ötnapos katolikus ifjúsági találkozón mintegy 500 vendég vesz részt. MTI/Komka Péter

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bejárta a sajtót a hír, hogy Pető Attilát bűnösnek találta a bíróság többrendbeli zaklatás miatt. Ennek kapcsán Hodász András a Szemlélek portálon közölte cikkét, melyből kiderült, kamaszkorában zaklatta egy pap.

Hodász beszélt az őt ért abúzus körülményeiről, az árulkodó jelekről, az egyház és a zaklatások viszonyáról is, valamint arról, hogy milyen okok miatt hagy fel a papi hivatással.

Hodász András cikke után, hat ember jelentkezett a Szemlélek nevű keresztény magazinnál, hogy ők is szexuális visszaélés áldozataivá váltak – írja az RTL.

A lapigazgató, Gégény István beszélt erről az RTL Híradónak.

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye még mindig nem szólalt meg az ügyben.

Forrás: RTL

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Egy kibaszott rohadt csuhást látnék,,bíróság előtt,,aztán elitélve évekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A magyar egyházi vezetők egyike sem érzi úgy, hogy az ilyen köztörvényes bűncselekmények érdemi kivizsgálást követelnek.
Inkább sunnyognak, maszatolják a szart, ugyanúgy, ahogy a bűnszövetségük másik tagja: a maffia kormány is.
drrotf
Nem csak Magyarországon fordulnak elő a papok által elkövetett szexuális cselekmények, hanem a világ minden táján.Készült erről a témáról egy nagyon jó érdekfeszítő amerikai film is amit a tévék bemutattak.Ott is óriási ellenállásba ütközött ezeknek a bűncselekményeknek a felderítése , mert nem csak az állam és a hívők nem voltak közreműködök ezeknek a cselekményeknek a felderítésében ,maga a Vatikán sem segítette ezeknek a cselekményeknek a felderítését, és megpróbálták eltussolni ezeket a cselekményeket.A tényfeltáró újságírásnak volt köszönhető hogy a nagy társadalmi ellenállás ellenére ez a film elkészülhetett, és feltárták legalább egy részét a papok visszaéléseinek.Az újságírók több száz esetet derítettek fel a film szerint!
ómió
Az "efftársija", bizony, kivétel nélkül, "mind egy szálig áldozatul esett"! Főleg a többször bérmálkozók!
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: te barom, amit ti egyháznak hívtok,az egy pedofil fertő...
Havanagi
@justhpeter: Számomra Erdő is egy gané,álszent NULLA ember.Képes volt bűnöst csinálni az áldozatból.Rohadjon meg és ne pofázzon Istenről!Mocskos pap!
ómió
@m73: Bárcáskurva anyád baszása + Gréczy efftársad leszopása "munkakörödben" mindig ilyen "efftársiasan" szoktál "bíztatni" másokat is, bolsi fajgörény!? Ne "sztahanovkodjál" már, még, ha az "efftársi" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok