Az orosz elnök minapi beszédében fölemlegette az Osztrák-Magyar Monarchiát, majd a régi orosz határok visszaállításának vágyáról beszélt – egy korábbi írásában pedig régi orosz földnek nevezte Kárpátalját is.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Na, narancsos moszkoviták- ehhez mit szóltok???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Németh István: kapsz egy bélást ha már nem leszel ennyire hülye!
drrotf
Szíjgyártó napokon belül felszólítja Putyint hogy kérjen bocsánatot a téves megítélésé amit Kárpátaljáról mondott!Ha elfelejtené ezt Péterünk, majd Menczer Tamás megteszi ezt!Ebben egészen biztos vagyok!Vagy még sem?
Németh István
@Sámannus: @csak úgy...: @drrotf: Azért ti bugris paraszok, a hülyeség rendesen letarolt benneteket! Megint nem tudtok gondoklozni, hát hogyan is tudátok amikor a bélésetek is ki van paszírozva nem csak azfejetek tartalma! Azt is a hangyák rágják!
Aztán a lényeg >> az usa-nató armada takarodjona kurva anyjába Európából, az Eu. vezetése a börtönbe! Aztán meg ti úgy is belesztek szántva, remélve nem fordúltok termőre!
Sámannus
@Németh István: Neaggódj a pohos csak a börtöntől fél azé nyalja a putyinseggét. Te se aggódj neked is jobb lesz ha mi gyözünk a böriben is jobb lesz a koszt mint a pudvás krumpli amivel a fejedet tömik.
Németh István
@Sámannus: szíveskedj oda menni ahova szívből kívánlak, és az általad pohosnak nevezett személynek ha hagyná sem nyalhatnád fényesre a seggét te undormány féreg! Mert az abűz amit árasztasz kilóméterekre érződik! moslék! Mi az hogy győztünk? ki te baroma az usa-Eu . agresszorok egy honvédő otszággal szemben?? A világot megvezztték a moslék usa-Eu. vezérkar ezért nem merik a háborút befejezni, mert ha ez megtörténik egyértelművé válik hogy kik a valóságos felbújtók és kik a háborús bűnösök te marha barom állat! Azelenszkíj drágakövei kiló számra landoltak az usa-ursula zsebébe a korrupció nyilvánvaló te barom fasz állat seggfej !
A lényeg te hülyék királya, hogy az usa-nato armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - moslék veled együtt >> akasztásilag!
Sámannus
@Németh István: Ezt írod:" általad pohosnak nevezett személynek ha hagyná sem nyalhatnád fényesre a seggét " -tudom, mert meg teszed te nyomorék. A csüngőhasúra börtön vár minél később ül annál súlyosabb lesz az ítélet, mert csak szaporítja a bűneit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.