Hálapénz elfogadása miatt fogták el a nagykanizsai kórház egyik főorvosát.

Kórházában csaptak le egy nagykanizsai osztályvezető főorvosra, hálapénz elfogadásával gyanúsítják – Köszönőleveleket és készpénzt foglaltak le a rendőrök

Vesztegetés elfogadása miatt indult büntetőeljárás a nagykanizsai kórház egyik osztályvezető főorvosa ellen – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság (ZVRFK) pénteken a police.hu oldalon.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján rendelt el nyomozást vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt a ZVRFK gazdaságvédelmi alosztálya, mert a megalapozott gyanú szerint a nagykanizsai kórház egyik osztályvezető főorvosa hálapénzt fogadott el betegektől.

A rendőrök a 62 éves főorvost szerda délelőtt a munkahelyén fogták el, majd házkutatást tartottak több ingatlanban is. Ennek során iratokat, köszönőleveleket és készpénzt foglaltak le.

A főorvost előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során ugyanakkor szabadlábon védekezhet.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt értem, hogy ezeket begyűjtik.
Azt viszont nem, hogy a sokszázmilliós hálapénzes fideszes Völnert miért nem?
Na, jó, igazából értem...
simmering73
Olyan hátborzongatóan indult a cikk, hogy azt hittem a főorvost menten a helyszínen lelőtték.
csak úgy....
idöt,pénzt,fáradságot nem kímélve csökkentik az amúgy is kevés dokik számát!
érdekes dolog ez a hálapénz, nem szabad elfogadni mert fideszék így tartják jónak, de mi közük hozzá,ha én hálám jeléül valakinek adni akarok valamit? -ez nem olyasmi,mint a völner-schadl és bandája ,akik szándékosan kiforgatták a javaikból az embereket és völnert még csak meg sem bilincselték.
Pálinkás Pál
nevetséges...ha előre kér, megbüntetni,ha magamtól adok ahhoz semmi köze a hatóságnak...aki beköpte,nyilvánosan nyúznám meg...
Aki Én
Azt értem, hogy ezeket begyűjtik.
Azt viszont nem, hogy a sokszázmilliós hálapénzes fideszes Völnert miért nem?
Na, jó, igazából értem...
Nessy
Főorvos úr! Tessék előre kérni legalább 83 milliót, akkor még meg sem fogják bilincselni, és ha jó szavazója a fidesznek, nagy baj nem belőle! A bejelentővel kapcsolatban tökéletesen egyet értek Pálinkás Pállal! Csak én még sós, ecetes vízzel locsolgatnám, hogy ne kapjon fertőzést!
percsi
És ott sem csattan a bilincs, ahol a közpénz hálapénzzé alakul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.