Kormányellenes tüntetésen több mint százezer ember vonult fel Tel Avivban. szombaton. Több tízezren tiltakoztak Jeruzsálemben, Haifában és Izrael más városaiban is tegnap este Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök új kormányának igazságügyi reformja ellen.

Orbán is ott volt a tel-avivi kormányellenes tüntetésen

Orbán igazán undorító társaságba került a tüntetésen. Forrás: Facebook

A tel-avivi tüntetés egyik óriási transzparensén Orbán Viktor feje is felbukkant, más korrupcióval gyanúsított, populista vezetők társaságában – írja a 444.

Orbán Viktor Ruholláh Khomeini ajatollah, Irán egykori vallási vezetője, Recep Tayyip Erdoğan török elnök, Netanjahu és Vlagyimir Putyin orosz államfő társaságában szerepelt a „From startup nation to shutdown nation” („Startup-nemzettől a leállított nemzetig") feliratú gigamolinón, amit itt lehet megnézni.

A tel-avivi tüntetésen mintegy huszonegy embert tartóztattak le rendzavarás miatt. Netanjahu igazságügyi reformja gyengítené a legfelsőbb bíróság hatáskörét, korlátozná a bírói felügyeletet és több hatalmat adna az igazságszolgáltatásban a politikusoknak. A tüntetők szerint a reform aláásná a demokráciát.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán Viktorra nemzetközileg is példaként hivatkoznak. Igaz rossz példaként, de azért példaként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmos, te egy 1/2kegyelmü!
szegény hazám
@Philip Marlowe: Egyetértek. Tök igaz. Szerintem is idióták, és még egyéb csúnya jelzővel is illethetők, akik egy ilyen molinóra felkerülnek.
balos
@szegény hazám: Egyenlőre még a molinón,aztán majd a kötélen!Száradnak!
jáger laszló
Rossz pénz nem vész L!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Alfa
legyetek büszkék,hogy öregbíti a magyar fasiszta-nácik hirnevét..
ezek a kecskebaszók valami új narkót kaptak a fidesz-ner tekk-es tartótisztektől,mert elvannak kábulva ...a fellegekben járnak
ómió
Akkor, efftársiasan ott is nem a korrupciótól immár csöpögő brüsszeli efftársak a korruptak, hanem ez a "Zorbánra" hazudandó kategória!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.