Orbán Viktor a parlament első tavaszi évadnyitó ülésére némi késéssel érkezett, hogy aztán minden eddigit felülmúló brüsszelezéssel terelje egybe a nyáját.

Orbán mindenkit megtalált Magyarország bajai miatt, egyvalakit nem mert csak bírálni

Orbán Viktor beszédet mondott a Parlamentben. Forrás: Facebook

“Bele akarnak préselni minket a háborúba” – jelentette ki komoly arccal az eddigi felnőtt életét folyamatosan különféle ellenségekkel való csatározással töltő pártvezér – miniszterelnök. Majd ezután némileg enyhülten, virtuális buksi simogatással folytatta, kijelentve: háborús időszakban az ország teljesítményére büszkék lehetünk.

Magyarország 4000 milliárd forinttal többet költött tavaly, mint 2021-ben. Ezt a pénzt Brüsszel vette ki a magyarok zsebéből a szankciókkal

‒ komorodott el újfent Orbán.

A többször hosszabbított határidőkkel saját bevallásuk szerint 1,4 millió embert megszólító konzultációjára célozva Orbán rátért, hogy „a magyar emberek” nem értenek egyet a brüsszeli szankciós politikával. Ezután pedig pár gazdasági jellegű állítást tett, miszerint több mint húsz éve tavaly volt a legmagasabb tőkebehozatal Magyarországon. A költségvetési hiányt és az államadósságot pedig sikerült csökkenteni 2022-ben, a választási évben – írja az ATV.

Ezután a 13. havi nyugdíjról, családtámogatásokról és arról beszélt, hogy a nőknek 30 éves korukig nem kell SZJA-t fizetni, ha először szülnek gyermeket.

Ez a háború nem a felfoghatatlan messzeségben történik, veszteség mindenkinek, rossz az ukránoknak, rossz az oroszoknak, rossz a magyar embereknek, rossz Európának és rossz az egész világnak. Emberek halnak meg százezreivel és a magyar kormány komoly aggodalommal figyeli, hogy Európa araszolva, lépésről lépésre belesodródik a háborúba

‒ váltott komor hangnemre Orbán Viktor. Az európai országok tankokat küldenek, már terítéken vannak a vadászrepülők, és hogyha így folytatódik lesznek olyanok, akik már csapatokat akarnak küldeni Ukrajnába ‒ mondta ezután, egyenlőségjelet vonva a háborús agresszor Putyin és áldozata, múló kellemetlenség és civilek lemészárlása közé.

Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, ezért nem szállítunk fegyvereket, és a magyar kormány továbbra is a béke pártján áll ‒ mondta Orbán Viktor a konzultációra, illetve a választási eredményre hivatkozva.

Naponta szenved el Magyarország provokációkat ‒ fogalmazott Orbán Viktor, minden bizonnyal kormánya már-már fokozhatatlan nyugati elszigeteltségére célozva. Ám bölcs státusférfiként mégis azt kérte, hogy ezeknek a provokációknak ne üljünk föl és tartsunk ki a békepártiság mellett – jelentsen ez bármit a fideszes szómágiában.

Forrás: ATV

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hazánk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján! Egy a jelszónk, tartós béke, állj közénk, és harcolj érte! Ez az ötvenes években volt szlogen, ma megint "aktuális"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hazánk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján! Egy a jelszónk, tartós béke, állj közénk, és harcolj érte! Ez az ötvenes években volt szlogen, ma megint "aktuális"?
amortizáltok
te vagy a legutolsó senki az országban tudd
Alfa
Magyarország legnagyobb bajainak okozója te vagy te zakkant korrupt kommunista-keresztény-fasiszta-náci orbán
Sámannus
Befoschtál MZP-től ganyéj és vasvillával szórtad ki az ablakon a lóvácskát. Csak hogy valaki az orrod alá tolja macskaszart nem kell félrebeszélni. Úgy ám!
csak úgy....
európában nincs még egy ország,ahol ezt a testileg és szellemileg fölpüffedt micsodát miniszterelnöknek választanák ,talán a magyaroknál ezt is a turul okozta, vagy a turáni átok!?
orsos vendel
SKIZOFREN, kissebbsegi, orsos vendel !!! Ö sodorja a magyarokat a haboruba !!!
csak úgy....
@sgl: ne izélj,hiszen nincs is ellenzéke! neki csak segítségei vannak, mint pld. a gyurcsány feri,meg a schiffer...stb!
Béla333
Na a hülyemagyar maffiahívők elégedettek lehetnek. Megkapták azt a zagyvaságot amit el is vártak a vezérüktől...
csak úgy....
@sgl: nem érzem az izélésed hatását a környezetedre!
Aki Én
Csak magát nem tartja felelősnek a magyar kormányfő a hazai problémákért. Pedig a legtöbb minket érint a legsúlyosabban. Szankciók? Hát, azt is aláírta hiánytalanul. Tehát ha a szankció a felelős, akkor is ő a felelős.
Durván balfasznak tartja a híveit. Sajnos nem alaptalanul.
gina
Rohadék cigány állat, mit ugatsz te tolvaj szemét, Brüsszel helyébe kivágnálak a büdös árokba ahonnal jöttél te aljas proli
gina
Csak rá kell nézni erre mocskos patkányra már olyan mint a lelke egy nyomorék öreg ráncos tetü
Fenyöfa58
@Maccska: Most már eldönthetnétek ,hogy a GÁSPÁR gyerek PEDOFIL VAGY gyárilag BUZI !!!???
csak úgy....
@Maccska: téged mióta érdekel a munkáspárt véleménye ,te nejónáci pötsch?
Fenyöfa58
@Maccska: Addig a MACSKÁS MOCSKOS POFÁDAT EVÉSRE VAGY NYALÁSRA HASZNÁLD !!! ÁMEN !!!
Yoda69
O1G nem tud kijönni a hazugság spirálból.
Mindenkit hibáztat a gazdaság helyzete miatt, holott o az egyetlen felelős azért, hogy most itt tartunk, ahol.
Persze a sok agyatlan fideSS birkát ezzel a kamuval megtudja győzni, es ebben nagy segítség nekik a fizetett román trollok serege itt a propin is.
Gazella
Birkanyáj etetés elmebeteg O1G módra. Ennek a disznónak csak egy golyó kell a fejébe és szétesne a sleppje.
ómió
És képes volt csupa, "nem efftársias" dolgokat előhozni!?
balos
@Pegero: Anyádról ez nem 1 jó vélemény,de lehet,hogy megakartad kettyinteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.