Tegnap Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese, kérdezte Orbán Viktort a parlamentben a Fidesz hazug konzultációjáról és a szankciókról.

Meghívta irodájába Orbán a Momentumost aki akkor megy, ha vihet magával egy újságírót
Kép: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök nem tudott válaszolni a Momentum politikusának kérdésére és nem tudta megmagyarázni, hogy miért hirdetik azt közpénz milliárdokból, hogy az emberek 97%-a mondott nemet a szankciókra, miközben a választópolgárok mindössze ~18%-a vett részt a konzultációban, és miért szavazta meg Orbán Viktor a 10. szankciós csomagot is, miközben itthon azok ellen hergel.

Orbán Viktor mindössze azt tudta válaszolni, hogy várja Bedőt az irodájában a hasonló kérdések megvitatására.

Most Bedő arról számolt be Facebook-oldalán, hogy szíves örömest elfogadja a kormányfő invitálását, abban az esetben, ha vihet magával egy független újságírót, hiszen a magyar miniszterelnök 13 éve nem áll szóba valódi újságírókkal.

Orbán Viktor 13 éve nem adott egyetlen interjút sem az őt “kérdésekkel provokáló" újságíróknak. Itt az ideje, hogy a miniszterelnök a sarkára álljon és kiálljon egy valódi, független újságíró elé. Propagandától mentesen. Szándékomról a miniszterelnököt levélben tájékoztatom, várom válaszát

– tette hozzá Bedő a bejegyzése végén.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az utcai harcos biztos beleáll egy ilyen vitába... Ja?! Nem fog...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Agymentes fejedben most a "bejön" szónál akadt fenn a tű bolsi elmebetegségednél? Aki nektek lépten-nyomon bejön - nyilván, ez elmebetegen a gyagyafajtádnak soha fel nem tűnik - az a "Szájer"! Hazudd le, bolsiék fajkreténje, ne lazsálj!
ómió
@nejlontacskó: Mondtam már, bolsiék idiótája! Úgy, hogy a nem szavazó, nem válaszoló rész rájuk bízta a döntést: döntsön ez az 1,4 millió helyettük is! Demokráciában így megy! És azt is mondam még, hogy, ha majd eszed is lesz, talán ennyit még meg fogsz érteni! De látom, ez egyre reménytelenebb!
nejlontacskó
@ómió: te egyre hülyébb vagy!
De legalább igyekszel mindent, jól meghazudni, ahogy az egy fidesz nácihoz illik!
ómió
@nejlontacskó: Szóval, bolSSi idiótához híven továbbra sem érted a demokratikus szavazások, választások lényegét! Akkor, nem okoztál csalódást! Egyre "jobb efftárs" válik belőled - annak idiotizmus-igényét illetően!
nejlontacskó
@ómió: csak össze ne törd magad, a folytonos hazudozásban!!!
ómió
@nejlontacskó: Mintha már mondtam volna, hogy sosem utánozlak le! Ennyit se értesz!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.