Tavaly decemberben ügyésznek nevezte ki Polt Péter a Belügyminisztérium korábbi helyettes államtitkárát, Pintér Sándor volt titkárságvezetőjét, aki Völner Pál és Schadl György közbenjárásával soron kívül tehetett végrehajtói szakvizsgát 2021 októberében – írta meg a Telex. A nyomozati anyagok szerint Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, egy belügyminisztériumi „fontos ember” és egy meg nem nevezett parlamenti kabinet munkatársa is odatelefonált Völneréknek, hogy szükség lenne soron kívül egy plusz vizsgaidőpontra a munkatársuknak vagy ismerősüknek.

Ma a Legfőbb Ügyészségen ügyész Pintér korábbi titkárságvezetője, akinek Völner és Schadl intézte el, hogy soron kívül tehessen végrehajtói szakvizsgát – Kubatov neve is felbukkant

A korrupcióval megvádolt Völner Pál és Schadl György közbenjárásával intézték el, hogy a Belügyminisztérium korábbi helyettes államtitkára, Pintér Sándor volt titkárságvezetője soron kívül tehessen végrehajtói szakvizsgát. Most pedig a Legfőbb Ügyészségen ügyész – írja meg szerdán a Telex.

Mint a lap írja 2021 októberében olyan sokan szerettek volna végrehajtói szakvizsgát tenni, hogy a Jogakadémia titkárságán álltak sorban könyörögve, hogy nyissanak új vizsgaidőpontot. Úgy tűnt, hogy ennek a kérésnek nem fognak eleget tenni, de végül október 8-án váratlanul megnyitottak egy új időpontot 8 személyre, amiből 4 hely rögtön foglalt is volt. A Telex szerint ez nem volt véletlen, pár nappal korábban ugyanis magasabb szintről is megkeresték Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkárát és Schadl Györgyöt, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökét.

A nyomozati anyagok szerint Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, egy belügyminisztériumi „fontos ember” és egy meg nem nevezett parlamenti kabinet munkatársa is odatelefonált Völneréknek, hogy szükség lenne soron kívül egy plusz vizsgaidőpontra a munkatársuknak vagy ismerősüknek.

Az egyik beprotezsált jelentkező Bodnár Bence volt – írj a Telex.

Még egy név beúszott. (…) Valami Bodnár Bence nevű. Aki a BM egy fontos emberének a kabinetjében van

– idézi a portál Völner Pált, aki ezt Schadl Györgynek mondta 2021 szeptemberében, miután előző nap egy parlamenti kabinettől is érkezett kérés a végrehajtói szakvizsgákról. Bodnárról a Telex azt derítette ki, hogy a Belügyminisztérium szabályozási és koordinációs helyettes államtitkára volt 2018. és 2019. augusztus 31. között, a Legfőbb Ügyészség sajtószóvivője pedig megerősítette a portálnak, hogy Bodnár 2022. december 1-től a Legfőbb Ügyészség Közérdekvédelmi Főosztályán dolgozik ügyészként.

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára 2021-ben írásban utasította Szabó Imrét, a végrehajtói szakvizsgákat szervező Jogakadémia akkori vezetőjét, hogy biztosítson plusz vizsgaidőpontot a négy protezsált embernek. Ez meg is történt, és még azt is leegyeztették, hogy biztosan be tudjanak regisztrálni időben. Az október 14-i vizsga előtt pedig a vizsgabizottság egyik tagja, Jeney Orsolya, korábbi helyettes államtitkár még külön is felhívta Völner Pált és Schadl Györgyöt, hogy „ki az, aki figyelmet érdemel”.

A Telex információi szerint egyébként Bodnár Bence letette a vizsgát, de nem lett végrehajtó.

Az évtized korrupciós perének összesen 22 vádlottja van, élükön Schadl Györggyel és Völner Pállal. A vád szerint Schadl a végrehajtói kar elnökeként százmilliókat, sokszor az osztalék 100 százalékát szedte el azoktól a végrehajtóktól, akiket Völner államtitkár segítségével neveztek ki. Schadlre tíz, Völnerre nyolc év börtönt kért az ügyészség.

Forrás: Telex, 444, 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Igazi jogállami lépés...

nemértem mé báncsa prüsszel a magyarokat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Igazi jogállami lépés...

nemértem mé báncsa prüsszel a magyarokat...
ómió
Amúgy, mitek fáj, efftársak!? Az agyatok hült helye?
e örö e bódottá
A kommunizmus szelleme köztünk jár - újra csomagolva, fasiszta, náci köntösbe csomagolva.

@ómió: Ha mondanál pár szót a zsidóbűnözésről - mert Kubatov egy full mocskos zsidó.
e örö e bódottá
Az meg van darabra a zsidózó fradista patkányoknak, hogy egy zsidó a főniük?
És az meg van darabra, a feketébe öltözött migráncsozó fradista patkányoknak (összeöltözünk, tehát vagyunk), hogy nigger migráncsioknak ajvákolnak?
e örö e bódottá
Ahogy összeöltöznek a fradista geci csicska parasztok, nem öltözik úgy össze senki!
balos
@e örö e bódottá: Akkor akik lemészároltak magyar zsidókat azok mik?Ne legyél bayer,mert még lóvalag keresztet kapsz a mi gatyánkosoktól!
e örö e bódottá
@Maccska: Muszáj mindenbe beleugatnod, te fideszes gyökér?!
e örö e bódottá
@balos: Nem értettél meg. A legjobb családban is előfordul az ilyesmi.
ómió
@Pálinkás Pál: Akkor, cigány, mosd meg a nyakadat!
ómió
@e örö e bódottá: Üdvözöllek, buta paraszt efftárs! Én ómió vagyok! Amúgy, a kommunizmusotok "szellemét" kár ecsetelned! Maki efftársad azt a kampányotokban részletesen megtette!
e örö e bódottá
@balos: A zsidók jelenleg, Isten büntetése alatt vannak. Ha erről írnál pár szót...
e örö e bódottá
Igazából a zsidók már qrva régóta Isten büntetése alatt vannak - több, mint 2 ezer év óta.
A holokauszt sem arról szól, hogy a zsidók Isten védelme alatt állnának...
Ha érted, hogy mire gondolok.
e örö e bódottá
@ómió: Magadat és fajtádat égeted. Itt mindenki úgy tudja, hogy dilinyós vagy - ahogy a fajád is.
Eladott Ország
Velejéig rohadt ez egész orbáni rendszer! Az egész gengszterváltás' utáni 32 év mehet a levesbe. Hogy ez a szar mikor lesz eltakarítva az egy másik nagy kérdés, addig lehet visszamenni Ázsiába.
csak úgy....
@Horizont: sokat nem kaphat a kettö féleszü,ami talán napi 1db. nyalókára elég!
persze ök nem is azért csinálják, ök szívvel,lélekkel és meggyözödésböl hülyék!
-mint a veröce sorstársuk!
e örö e bódottá
@Maccska: Nekem már qrva régóta nem jön öszze, hogy kitiltsanak innen (ha figyelnél, látnád)
Kell az olvasottság a reklámok miatt, a bevétel miatt, amit én is generálok - vágod ezt, geci?
jesz
A főcím megértése első olvasatra némi kihívással jár..
kereső
Magyarországon nincs rendszerszintú korrupció, csak egyes emberek korruptak. Igaz, hogy ami eddig kiderült mind a magyar kormányhoz köthető- minden szinten, szinte minden- de ez az Eu-t ne zavarja. A magyarokat nem zavarja, mi igy szeretünk élni.
Dr. Proktor
@Horizont: Kellenek a rendszernek a hasznos idióták!
justhpeter
@e örö e bódottá: Nem gondolom, hogy Kubatov tetteinek bármi köze is lenne a származásához. Amúgy ha a "zsidózás" rossz dolog az egyik odalon, akkor az minden oldalon. Kubatovot a viselkedése és a tettei alapján kel megítélni. Bizony, a történelem megemlékezik tisztességes zsidókról is, tehát olyanok is vannak, ami értelmetlenné teszi a faji megkülönbztetést.
kereső
@justhpeter: És hát a keresztények között meg mennyi jellemtelen, tisztességtelen van...
balos
@e örö e bódottá: Sajnos a család barát kormány még a szavakat is kiüresíti,mert a kultúrha terjesztése nemzethy parancsolat!
justhpeter
@kereső: Főleg a "nemzethy keresztények" között.
ómió
@m73: Most meg már a magad bolsibarom fajtájával "tévesztenél össze", bolsiék fajgörénye, a bárcáskurva anyádat!?
ómió
@e örö e bódottá: Te is az elmebeteg bolsibarom fajtáddal "tévesztenél össze, bolsiék fajkreténje!? Ez a tetübolsi fajtádnál valami ragály!?
ómió
@e örö e bódottá: Hát, inkább ez, mint a bolsi hibbantságotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.