A Mi Hazánk januári évértékelőjén lépett fel az az énekes, akit Romániában az ügyészség kiskorúak elleni szexuális bűncselekményekkel gyanúsít.

14 éves lánnyal volt viszonya a Mi Hazánk évértékelőjén fellépő erdélyi zenésznek

Az erdélyi zenei élet kiemelkedő alakja

– így konferálták fel a 444.hu tudósítása szerint a Mi Hazánk Mozgalom január végi évértékelő rendezvényén fellépő férfit.

A zenész lakodalmakon, falunapokon szokott fellépni. Kórust alakított Sepsiszentgyörgy és egy kézdivásárhelyi középiskolában is tanított. A Transtelex most arról írt, hogy Romániában az ügyészség kiskorúak elleni szexuális bűncselekményekkel gyanúsítja – írja az RTL.hu.

Két évvel ezelőtt elbocsátották a tanügyből, később letartóztatták, vizsgálati fogságban és házi őrizetben is volt, és jelenleg büntetőeljárás van folyamatban ellene kiskorúak elleni szexuális bűncselekmények gyanújával – írja a Transtelex.

A pandémia miatt ugye áttértek online oktatásra az itteni oktatási intézetek is. Ezidő alatt ő messengeren, whats appon furcsa, szexuális tartalmú üzeneteket küldött a saját tanítványainak.

- nyilatkozta a Transtelex újságírója az RTL-nek.

Miután az iskola tudást szerzett erről, értesítette a helyi tanfelügyelőséget, majd az feljelentést tett. 

Saját magát buktatta le ez a férfi. Az egyik tanítványának bevallotta, hogy neki volt már intim viszonya egy 14 éves lánnyal.

- tette hozzá az újságíró.

A rendőrségen beismerte, hogy egy évig kapcsolatban állt a lánnyal. Azt viszont nem, hogy más kiskorúval is lett volna szexuális kapcsolata. A lapnak azonban férfi kórusának néhány tagja azt nyilatkozta, hogy több fiatal lányhoz is közeledni próbált.

A Mi Hazánk Mozgalom azt közölte az RTL híradójával, hogy nem tudtak erről. 

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: RTL, Transtelex

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Minden oldalnak megvannak a maga betegei. Van, akinek kicsit több, kicsit betegebb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: :)) Csupán a gyermekek fokozott védelmére utaltam! :))
csak úgy....
@Nyírfa: igen,föltétlen kell egy nagyobb daráló! :)
jáger laszló
Most +tudta a Mi Hazánk is!!Mit fognak lépni a tisztelt urak ,hogy legyen+oldás!!???
csak kérdezem??
barátilag J.L.
namihami
Ácsi! Hátrább az agarakkal! Ez a keresztény, mélyen vallásos, erkölcsi síkon stabilan álló jobboldal pedofilja! Védett állatfaj!!! Ehhez, ennyiért mèg tilos hozzányúlni!
human
Azt tudtátok, hogy Orbánék vitték le 16 évről 14 évre a fiatalkorúakkal törtétn nemi aktus büntethetőségi korhatárát? Vicces ez annak tükrében, hogy ő adják el magukat a gyermekek védelmezőjeként. Vajon ki jelenthette be a fideszből igényét a korhatás csökkentésére? A miért szerintem nem kérdéses.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.