Célkeresztbe kerültek az anyából, apából és gyerekekből álló családok, de mi meg fogjuk védeni a kultúránkat - ígérte Novák Katalin New Yorkban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A kultúrfhátok már a nyilasoknak sem vált be!Na erre varrjál gombot alkesz asszonyka!
emerencia
Nagyon is látszanak ezek az erők. A magyar kormány a lakosság kb. hetven százalékának különféle mértékben bizonytalan élethelyzetet teremtett ami nem segíti a gyerekvállalást és mindenki számára a boldogabb életet Magyarországon. A kivételezetteknek adott anyagi közpénztámogatás ezen nem segít, a lakosság többsége napi gondokkal kínlódik. A magyar gyerekek jelentős létszámban a határainkon belül született és felnőtt emberektől jönnek a világra külföldön olyan demokratikus jóléti országokban, melyek sok tekintetben például szolgálnak az orbáni rezsimnek. Kormányváltásra, demokratikus, jóléti fordulatra volna szükség ahhoz, hogy élhetőbb jövőnk legyen mindannyiunknak a saját szülőhazánkban.
polgarb
Mondjuk egy pár aki 12 órás folyamatos műszakban dolgozik biorobotként egy tetves multinál a megélhetésért az nem is nagyon fog gyereket vállalni.Ha meg igen akkor jaj szegény gyereknek!
simmering73
Most már New Yorkot is kihúzhatja a bakancslistájáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.