Hadházy Ákos Daniel Freund EP-képviselővel látogatott el a 18 focipályányi birtokhoz.

Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük. Daniel Freund EP képviselővel megállapítottuk, hogy szerencsére az Orbán családon nem fog a válság, Magyarország előre megy, nem hátra. (A német képviselő amúgy elmesélte, hogy a német kommunista vezető, Honecker utolsó jelmondata is hasonló volt: “Vorwärts immer, rückwärts nimmer!”- Előre mindig, hátra soha)

- írta Hadházy Ákos posztjában.

A független országgyűlési képviselő szerdán Gántra, Orbán apjának legendás kőbányájához vitte el a német EP-képviselőt. Ott Id. Orbán Győző felszólította a két utazót, hogy menjenek el, holott közterületen voltak.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: a német kastélyok sok száz éve a fönemesi családok birtokában vannak!
baxod, te annak örülsz,hogy 0rbánék meglopnak és átbaxnak minden nap? :) -te ennyire hülye vagy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Németh István: Nem arra válaszoltál amit kérdeztem...sebaj. Mosd ki a homokot a szemedből és látni fogod a valóságot!
Döglött lovon akarsz vágtázni Pista te? Rendben te dolgod. Akkor maradjunk a vesszőparipádnál(vagy inkább: vesző-paripa:).
"""A lényeg hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!""
Szerinted ha Putyin nem támad meg egy békés szuverén országot akkor beavatkozna bárki is? Jóérzésű ember nem nézheti tétlenül ezt az értelmetlen pusztítást! Te mit szólnál, ha a te otthonodat bombáznák? Az agresszor nem tiszteli az aktuális országhatárokat! Hova menekülnél, vagy hogy védenéd meg a hazát NATO vagy egyéb külső segítség nélkül?
balos
@Istenakinincsen: A muszka szása a putyinka köpő csészéjének hörpintője, ezért ide kell írnia!
Németh István
@m73: és mindazokkal az lesz akik a jelen kormány aljas briganti árulói a kifejezetten eredményes nemzetérdekű tevékenységének gátlói és a hazaáruló csőcselék vezetőiteknek a szekértolói! Pusztúljatok férgek!
@Istenakinincsen: na a kurva anyád volt a békés te köcsög már hatszázszor leírtam a történelmi tényként bevésődött folyamatot! te ősbarom hülye! Az usa mit keres Európában? az oroszok rég kivonúltak a Warsói szerződés megszűnésével egyidőben 33 éve a moslék usa-nak is el kelletvoln a takarodnia! >> ez helyett te állat hadisarcot szed minden náró tagországtól te állat barom! Tőlünk is mire te őshülye!? kitől védd meg te állat??
@Horizont: @m73: menthetelen hülyék vagytok nektek valóban a lámpavasos megoldás a legtisztességesebb megoldás!
A lényeg az usa-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a börtönbe! > veletek hazaáruló a nemzet pusztulását akaró köcsögök, csak a lámpavas alatt talákozjhatunk ahol himbálództok a szélben! rohadjatok meg undormányok! A haza árulói, rosszakarói aljadékok!
Istenakinincsen
@Németh István: Az oroszok mit keresnek Ukrajnában? Ugye nem gondolod komolyan, hogy az orosz emberek alig várták hogy háborúba mehessenek? Amúgy ismét nem arra válaszoltál amit kérdeztem! Megismétlem: Te mit szólnál, ha a te otthonodat bombáznák? Az agresszor nem tiszteli az aktuális országhatárokat! Hova menekülnél, vagy hogy védenéd meg a hazát NATO vagy egyéb külső segítség nélkül? Erre válaszolj te őshüllő állat!...Jaa és a te kurva anyádat te köcsög!
gina
Hogy van pofája ennek a cigány OV bandának a nép pénzéböl felépiteni egy ilyen kastélyt, nem is szégyenlik, megtehetik,,,hiába, ez a nép meg is érdemli a sorsát, buta birka nép...
evacica
Hiába kastély lopott vagyon, nem lesz belőlük úriember maradnak annak aminek születtek! Intelligencia nuku! Ha a majom frakkot ölt attól még nem lesz úriember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.