Hadházy Ákos Daniel Freund EP-képviselővel látogatott el a 18 focipályányi birtokhoz.

Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük. Daniel Freund EP képviselővel megállapítottuk, hogy szerencsére az Orbán családon nem fog a válság, Magyarország előre megy, nem hátra. (A német képviselő amúgy elmesélte, hogy a német kommunista vezető, Honecker utolsó jelmondata is hasonló volt: “Vorwärts immer, rückwärts nimmer!”- Előre mindig, hátra soha)

- írta Hadházy Ákos posztjában.

A független országgyűlési képviselő szerdán Gántra, Orbán apjának legendás kőbányájához vitte el a német EP-képviselőt. Ott Id. Orbán Győző felszólította a két utazót, hogy menjenek el, holott közterületen voltak.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: a német kastélyok sok száz éve a fönemesi családok birtokában vannak!
baxod, te annak örülsz,hogy 0rbánék meglopnak és átbaxnak minden nap? :) -te ennyire hülye vagy?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
gyönyörű gyermeküdülő lehet belőle,úgyis állami pénzen épült, aki tiltakozik, fekötni..!
csak úgy....
@Maccska: a német kastélyok sok száz éve a fönemesi családok birtokában vannak!
baxod, te annak örülsz,hogy 0rbánék meglopnak és átbaxnak minden nap? :) -te ennyire hülye vagy?
csak úgy....
@Maccska: jajgattok a mai napig ,hogy a szocik loptak de 0rbánéknak elnézitek,hogy lopnak!
tudod mire vall ez a magatartás? idiotizmusra!
Néro2
Majd mindjárt kín-jön apuci a várbeli desznyót alkotó és 3/3 -szor elzavar benneteket a picsába virtigli párttit-károsan.
Tudjátok ahúúúúgy egy rendes tolvaj Nemzethy Nagy Új Magyarhoz illő.
Röhögénybe öltözötten egy vár-megy-e-ispánnal karöltve rohadt kommenistákról üvöltözve.
Egy nagy rakás bűzlő trágyadomb ez a csutiland minden szegletében.
Aki Én
@Maccska: Hova a faszba bizonygatod újra meg újra, hogy egy beteg idióta vagy?
Tényleg, hova???
Még egy ilyen hasztalan, unalmas beteg férget, mint te...
Aki Én
@csak úgy...: ...mert 60puszta az ország :)
Végülis, ha orbán a magyar nép.
Aki Én
@Maccska: Figyu Shikaratyi!
Jól ismerem a környéket, rengeteget autózom arra. Gyakran a Balatonra is arra megyek.
De, hogy jön ez ide, te balfasz csicska?
A német kastélyok, hogy jönnek ide, te balfasz?
nemkati
@Maccska: Azt meséld el, hol épül-szépül az ország? Mert azt látjuk, hogy a földesúr palotája épül-szépül, luxusban nincs hiány, de mi köze ennek az országhoz? A földesúr, vagy a csahosai még a közelből is elzavarják a magyar embereket, nézegessék otthon a mesevilágot. Azért ahhoz gyomor és pofa kell, hogy valaki a dolgozóktól elcsalt/ellopott pénzből saját magára ennyi milliárdot elköltsön.
Aki Én
@Maccska: ...te egy súlyosan beteg ember vagy.
És ez nem vicc!
csak úgy....
@Maccska: "Egy mesevilág." :) igen tibim ,fideszék neked mindent be tudnak mesélni mert te egy ritka gyermeteg buta pötsch!
"Gondolom a német kastélyok bérből és fizetésből épültek,te szarházi." :) -baxod, azok már több száz éve állnak és nem ilyen 0rbánféle fölkapaszkodott cigók építették!
"Én a kulturkörnyezet híve vagyok." :) te azt sem tudod,hogy mit jelent a kultúra,te buta putris!
szegfue
@Maccska: 11:35 Mondjál egyet: miben is fejlődik M.o? A hatvanpusztai birtok nem M.o-én, hanem Orbáné, tehát ez nem az ország fejlődése... szerintem.
drrotf
Különleges egy tanya lesz ez a Hatvanpusztai!A birkák a Viktor gyereknek épített emeletes könyvtárban olvasni tanulnak, akik pedig már tudnak azok politikai tanulmányokat fognak olvasni, hogy a jelenlegi vezetőnél okosabban és demokratikusabban vezesse majd a többi birkát.A fájú derekú növényi palánták pedig reumatológiára járnak az üvegházban hogy egyenes derékkal növekedjenek majd fel, ne úgy mint a mostaniak!
nemkati
@Maccska: A te mocskos komcsi fajtád egy csomó területen Európa utolsó helyeire taszította az országot, na ez a leépítés. Amit felépített 0rbán és családja, barátai és üzletfelei, azt mind maguknak építették, nem az országnak, ráadásul lopott pénzből.
Sem én, sem a családom tagjai nem voltak, és ma sem komcsik. De azt pontosan látjuk, miket követnek el a hatalomban levő komcsik az ország ellen.
csak úgy....
@Maccska: tibim, elöször te mutasd meg amit itt hazudozol ,képzelödsz magadnak a penészes putrid helyett, ami csak egy albérlet ! :)
te csak szeretnél abban a "szarban" fetrengeni, amiben én , aki többet melózott 1 év alatt mint te az egész rongyos életedben,te rohadék hazug cigány munkakerülö!
csak úgy....
@Maccska: te úgy tudsz hazudni a jólétedröl mint 0rbánotok magyarország jólétéröl! :)
persze nektek cigányoknak az nagyon megy! dade,mesélj még rólam...
nemkati
Egy komment Hatvanpusztához a fészbukról:

Gondolom május 31-re akarnak kész lenni, amikor OV hatvan lesz (az ország meg puszta)
colibri
Nagyon jól tette, hogy elvitte. Mégis csak más, élménynek is, ha nem képen lát valaki egy ekkora komplexumot, hanem a teljes valójában. Vigye a hírét abba az országba, ahol a sokat szidott első számú vezető tömblakásban él és ott is öregszik meg. orbán cinikusan gúnyolta az EP-t, hogy ott állandóan szedi össze a rendőrség a korrupt politikusokat, hát azt hiszem, hogy őket is be lehetne kasztlizni (már régóta) élen polttal és orbánnal! Remélem, ezt is megérjük még!
csak úgy....
@Maccska: hazudsz cigány! -tibim, vedd kicsit vissza a shikari neved, mert mint macsska kezdesz megbolondulni ! :)
csak úgy....
@Maccska: téged be sem engedtek volna akkoriban a németek , te komcsi cigány! :)
csak úgy....
@Maccska: már megint hazudsz te tudatlan cigány! röfög a kurva anyád aki a tesóddal csalja az apád! :)
csak úgy....
@Maccska: engem a hozzád hasonló elmebetegek érdekelnek, rólatok gyüjtök adatokat, hogy figyelmeztetni tudjam az utókort a társadalomra káros hatásotokról!
- röviden a kártékony buta prolikat elemzem , az olyanokat mint te! :) mesélj még tibim...
csak úgy....
@Maccska: látod te elmebeteg, utókort írtam és neked föl sem tünt! :) -természetesen a jövö generációit szeretném megkímélni töletek!
csak úgy....
@Maccska: tibim, neked nem illik senkit sem elmebetegezni, te csak kollégázhatod öket!
csak úgy....
@Philip Marlowe: ezt egyedül találtad ki vagy a haverok diktálták a söntéspultnál? :)
te egy ritka buta proli!
gina
Épitsd szépitsd csak a birtokod te szemét cigányfajzat, Csaucseszku sorsán végzed nyomorult gazember
jáger laszló
Mindezek LNÉre a gánti párttitkár komplexuma nem fog vetekedni a
Versailles-i kastély pompájával az tuti!!
Ezzel a nagyzási mánia véget fog érni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
jáger laszló
Már várom!!
Amikor 20 év múlva a 90 éves Pataki élő koncerten köszönti a Várkert Bazárban a 80 éves Orbán Viktort!!!::
Ez lesz aztán az igazi, bazári nagy buli!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
@csak úgy...: @jáger laszló: @m73: @gina: (a kurva büdös picsájú-szájú!) @Philip Marlowe: az hogy egy szar moslékok vagytok azt mindenki tudja, teljesen felesleges ezt bízonygatnotok! A valós tény, hogy az aljasságotok a nagyon elmebeteg hadházi szarházival, aki az helyett, hogy dolgozna ügyeletes szarkeverő a ti segédmunkásotok, AZTÁN >> a moslék ballaiberális kom-munista utód szar tróger, részeges kanmajom aki már a parlamentben a plenáris űlés során mindenki előtt a pódiumon baszni akar a ti példaképetek, >> igaz, ERRŐL CSAK MI TEHETÜNK MERT NEM NYÍRTUNK KI BENNETEKET EDDIG! >> MÁR 2010 első napjaiban!
Na akkor értitek azért, hogy az USA-NATÓ aljas gazember armada takarodjon Európából, a szemét moslék Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
jáger laszló
pityu,pityuka ismét káromkodik...
ezt nem szeretik a szomszédok sem ezért letakartam!!...
Hallgass L te átok madár!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Namely
Jákob Péter kiesett, de itt van helyette Hadházy... :)
parizer mikor lesz?
Nyírfa
@Pálinkás Pál: tegnap, 11.10

A gyermeküdülő stimmel, a folytatás nem.
Fáj a szívem a SZOT-ért!
szegfue
@m73: Tényleg az! Már a párttársait is ekézi:)
ómió
És Freund efftárs Brüsszelben majd, viszonzásképpen, Eurókötegekkel teli efftársi böröndöket fog Hullaházy efftársnak mutatni?!
Németh István
@m73: @szegfue: elsatnyúlt agyú hülye zsidó csökevények! Ha csupán az élőlényi alap-követelményeknek megfelelnétek képesek lennétek arra rájönni, hogy egy élőlény az élni akar és nem pusztúlni az élet nem egy napból áll, stb. az életet folyamatát tervezni kell! Igaz ehez eszetek semmi - tehát nem is folytatom >>ennnnnyííííííííí!
Az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu vetetése a börtönbe! akasztásilag!
Az ÉRTELMESEKHEZ SZÓLOK!
Az Orbán Viktor vezette kormánynak >>SOS- ben törvényt kellene hozni>> MÉGPEDIG a három részből, fokozatból álló STATÁRIUM bevezetéséróől! Az ELSŐBEN mindenképpen a súlyos-bodó háborús fenyegetettséggel szembeni NEMZETI-POLGÁRI alapbiztonság érdekében KÉT-IRÁNYÚ alapintézkedés meghozatalára kell a lehetőséget biztostíni >> a nemzet polgárainak nyugalma a rendzavarások elsődleges megakadályozása érdekében > minden kormány intéz-kedéssel szembeni megnyilvánulás lázításnak és hazaárulásnak nyíivánítandó - ezért bünte-tőjogi eljárás alá KELL vonni az elkövetőt > függetlenül attól, hogy magán vagy hivatalos sze-mély! mi több szigorúbb módon ha politikus, vagy köztisztviselői személyről van szó! A MÁSIK fontos intézkedés!! KIEMELT FELADAT > mivel háborús fenyegetettség ténye egyértelmű minden féle migráns-belépést akár fegyverhasználattal a leghatározottabban meg kell tiltani! Az esetleges halálesetekeért az Európai unió vezetése köteles a felelősséget vállani! >> az ország területén állomásozó NATO egységek tevékenyégének blokkolá-át kel elrendelni! Semmiféle katonai reguláris megmozdulás, fegyverzet,- létszámbővítés nem engedélyezett, miként a hazánk területén való háborús övezetbe történő áthaladás sem!
A külföldel és így az Eu. vezetésével tudatni kell, hogy Magyarországon nem a nyúl viszi a puskát! ÉS NEM A FARKA CSÓVÁLJA A KUTYÁT!
ÉRTHETŐ VOLTAM!???
Németh István
@m73: na kecske agyú! ha mekegni tudsz, akkor a kórót is meg a szaros papírt is rágod mi? na figyelj! a statáriális intézkedésekre pont a ti aljas lázító megnyilvánulásaitok miatt és a nemzet polgárainak egyre fegyelmezettebb és összehangoltabb hozzáálása végett szükség van! Persze ezt mondhatom neked mert téged még arra is alkalmatlannak tartottak, hogy alap porlgárvédelmi okításban részt vegyél! Te egy barom voltál és vagy, neked hiába mondják, hogy veszély fenye-geti az országunkat, te csak rágod a szaros papírt amit a szél feléd sodort!
AZ ÜVEGHÁZBAN > szerinted személyek fognak lakni, vagy haszon növényzetet fognak tenyészteni? Lehet, hogy elhelyeztek ott egy WC-ét mert nincs ott a szád mindíg és szarni is csak kell, akár a növény ápolás közben! De még ecsetelhetném a helyzetet - hülyegyerek!
A lényeg viszont; hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Istenakinincsen
A tolvajoknak régen levágták a kezüket, hogy többé ne tudjanak lopni. Mi van ma? Szintet lépett a bűnözés: Ma már "törvényes" a lopás fidess berkeken belül! Kitüntetik dicsérgetik egymást, és megemelik a saját fizetésüket?!?
Furcsa módon azokat fenyegetik börtönnel akik erre a tényre felhívják az emberek figyelmét. A pitiáner tolvajokat börtönre ítélik, aki rendszerellenes vagy inkább "forradalmár" azt koholt vádakkal megsemmisítik. A megfélemlítéshez elég egy példát statuálni!...ahhoz, hogy ne merjen senki semmit csinálni, vagy pofázni és ezt tudják jól!
Istenakinincsen
@Németh István: Milyen "veszély fenye-geti az országunkat, te " vadbarom"? ( a fidesz-kdnp)-kívül???
...Jaa és Hatvanpuszta szerinted kit fog megvédeni te szerencsétlen!?! Oda költözik az országunk népe?
Statárium??? Milyen szar alak vagy te ebben a "tökéletes demokráciában"!?!.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: tegnap, 15:21 Szerinted itt az volt a lényeg, hogy buzik? Lehet hogy nem azok és akkor kaphatsz a nyakadba egy rágalmazási pert:))
Szerintem itt a lényeg az, hogy tisztességes becsületes munkából lehetetlen az ilyen mértékű meggazdagodás.
Honnan van az 0bán klán vagyona? Mondjam?: Az egyre inkább kizsigerelt és átverhető dolgozó és csak normális életet élni akaró egyszerű emberektől!
Istenakinincsen
@m73: Ennyi barom nem lehet ebben az országban mint itt a propelleren...(az arányokat tekintve:)
Németh István
@Istenakinincsen: a tolvajaidnak még ugyan nem vágták le a kezét, sajnos ki sem vizsgálták a nemzeti károkozásaikat - de nyugi nincs még pont az aljasságaik végén lehet, hogy a nyakukon fogják érezni, hogy a seggük mily nehéz! >> aztán te hülye barom @Istenakinincsen: te még a homokozóban a saját fejedre szórod a homokot annyira hülye vagy > a szemedbe folyó homok-tól meg nem látsz és bizony a kutyahugyos finomságot zabálod még most is a gazdáid örömére > mit gondolsz virág ünnepet csinált az ukránoknál a moslék usa-Eu. vezetés? mit gondolsz, nem azt akarják, hogy anyagi áldozatokat hozzál egy csőcselék moslék közeg javára az usa-nak>> te mondj le szolidarításból a moslékok javára bármiről is jövedelem ellátmány stb.?? te állat barom a kényszerhelyzet maga a háború! Még megérjük, ha adsz éhen-döglesz; ha nem akkor lelőnek te állat! @m73: és bizony a statárium kell mert az olyan szar belső ellenség mint te nem pofázhat bele a nagytöbbség - tudod a 2/3-ad nál nagyobb rész - békeszerető és békét, nyugalmat akaró tömeg valójában a nemzet 93 %-a érdekeinek érvényesítésébe! Az ilyen moslékokat a statárium idején le is lehet löni, de leginkább a hatásos a köztéren való akasztás! Na nem kell beszarnod nem lesz a pofád kitömve, meg a füledbe gyűrve a 20 ezres! -te senkiházi kártékony állat!
A lényeg hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
szegfue
@m73: @Horizont: Teljesen mindegy szerintem, hogy ki milyen... ez a lény már tényleg orvosi eset! Minden hozzászólásának utolsó mondata -- persze a tárgytól függetlenül! -- "...az usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!..." Én rendszeresen jelentem a moderátornak, mégsem történik semmi:(
Tehát csak azt lehet tenni, hogy átlépjük, mint a járdán a kutyaszart... kb. annyit is ér. Egyébként el sem tudom képzelni, hogy van ember, aki ezt a lényt kedveli, szereti?!
Nézzétek meg durbincsot! Van olyan cikk, amihez csak ő szól hozzá -- már ha a propeller tagjainak a névsora ezt jelenti -- többször is és senki más nem reagál.
Istenakinincsen
@Németh István: Nem arra válaszoltál amit kérdeztem...sebaj. Mosd ki a homokot a szemedből és látni fogod a valóságot!
Döglött lovon akarsz vágtázni Pista te? Rendben te dolgod. Akkor maradjunk a vesszőparipádnál(vagy inkább: vesző-paripa:).
"""A lényeg hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!""
Szerinted ha Putyin nem támad meg egy békés szuverén országot akkor beavatkozna bárki is? Jóérzésű ember nem nézheti tétlenül ezt az értelmetlen pusztítást! Te mit szólnál, ha a te otthonodat bombáznák? Az agresszor nem tiszteli az aktuális országhatárokat! Hova menekülnél, vagy hogy védenéd meg a hazát NATO vagy egyéb külső segítség nélkül?
balos
@Istenakinincsen: A muszka szása a putyinka köpő csészéjének hörpintője, ezért ide kell írnia!
Németh István
@m73: és mindazokkal az lesz akik a jelen kormány aljas briganti árulói a kifejezetten eredményes nemzetérdekű tevékenységének gátlói és a hazaáruló csőcselék vezetőiteknek a szekértolói! Pusztúljatok férgek!
@Istenakinincsen: na a kurva anyád volt a békés te köcsög már hatszázszor leírtam a történelmi tényként bevésődött folyamatot! te ősbarom hülye! Az usa mit keres Európában? az oroszok rég kivonúltak a Warsói szerződés megszűnésével egyidőben 33 éve a moslék usa-nak is el kelletvoln a takarodnia! >> ez helyett te állat hadisarcot szed minden náró tagországtól te állat barom! Tőlünk is mire te őshülye!? kitől védd meg te állat??
@Horizont: @m73: menthetelen hülyék vagytok nektek valóban a lámpavasos megoldás a legtisztességesebb megoldás!
A lényeg az usa-nató takarodjon Európából az Eu vezetése a börtönbe! > veletek hazaáruló a nemzet pusztulását akaró köcsögök, csak a lámpavas alatt talákozjhatunk ahol himbálództok a szélben! rohadjatok meg undormányok! A haza árulói, rosszakarói aljadékok!
Istenakinincsen
@Németh István: Az oroszok mit keresnek Ukrajnában? Ugye nem gondolod komolyan, hogy az orosz emberek alig várták hogy háborúba mehessenek? Amúgy ismét nem arra válaszoltál amit kérdeztem! Megismétlem: Te mit szólnál, ha a te otthonodat bombáznák? Az agresszor nem tiszteli az aktuális országhatárokat! Hova menekülnél, vagy hogy védenéd meg a hazát NATO vagy egyéb külső segítség nélkül? Erre válaszolj te őshüllő állat!...Jaa és a te kurva anyádat te köcsög!
gina
Hogy van pofája ennek a cigány OV bandának a nép pénzéböl felépiteni egy ilyen kastélyt, nem is szégyenlik, megtehetik,,,hiába, ez a nép meg is érdemli a sorsát, buta birka nép...
evacica
Hiába kastély lopott vagyon, nem lesz belőlük úriember maradnak annak aminek születtek! Intelligencia nuku! Ha a majom frakkot ölt attól még nem lesz úriember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.