Volodimir Zelenszkij elnök felkérte a miniszterelnököt, hogy vizsgálják meg a kérdést tudományosan. A kezdeményezés elindítója állítja, az európai és ázsiai nyelvek zömében ez a név szerepelt egészen a XIX. századig, még azután is, hogy Moszkvai Cárságot Orosz Birodalommá nevezte át I. Péter. Oroszország mindössze 301 éve, 1721. október 22. óta létezik, ekkor hozta meg szóban forgó döntését Péter cár.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...oda került a világ hogy a tojás kezd törvényt szabni a tyúknak.
A bohóc úgy látszik történelemből gyengén áll ha ilyen marhaságokat képes ország világ elé tárni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...oda került a világ hogy a tojás kezd törvényt szabni a tyúknak.
A bohóc úgy látszik történelemből gyengén áll ha ilyen marhaságokat képes ország világ elé tárni.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "Oroszország mindössze 301 éve, 1721. október 22. óta létezik, ekkor hozta meg szóban forgó döntését Péter cár." ebben mi a nem igaz,te ...,hogy is mondjam?
Az Orosz Birodalom létrejötte

I. Péter az északi háborút záró nystadi egyezményt azzal ünnepelte, hogy 1721. október 22-én az Orosz Birodalom (Российская империя, Rosszijszkaja imperija) névre keresztelte át országát, ezzel együtt a „minden oroszok cárja” helyett felvette a „haza atyja” és „az egész Oroszország császára” (Императоръ Всероссійскій, Imperator Vszerosszijszkij) címet.[48][96] Ezt követően az orosz uralkodók hivatalos titulusa „az egész Oroszország császára” lett, bár a mindennapokban továbbra is inkább a cár volt használatos. Poroszország és Hollandia azonnal, Svédország két év elteltével ismerte el az orosz uralkodó császári címét; Ausztria, Anglia, Franciaország és Spanyolország csak I. Péter halála után.[96]

hu.wikipedia.org/wiki/I._P%C3%A9ter_orosz_c%C3%A1r#Uralkod%C3%A1sa
Peller Anikó
Végülis eléggé logikus lépés, iszen ott laknak a muszkoviták. Egy elég görény nép, tőlük táncsak a magyarkodó romángecik padkányabbak, akik idejönnek némi pénzért, seladnák az annyukat is. Moszkóviában meg tele vannak a düledező falu falvak muszkítókkal. Meg görényekkel.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...a kurváknak soha nem volt erősségük a történelem...hu.wikipedia.org/wiki/Ruszok
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor te egy büdös nagy kurva és még buta is! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: oroszország megalapításáról van szó és nem a ruszok eredetéröl,te ökör!
TASzSz
Így haladtok Zelenszkij lesz átkeresztelve, s új neve: UKRÁNTOTTA lesz!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...azt tudtam, hogy egy utszéli kurvának nem kell nagy képzelőerő de azt nem hittem hogy ilyen buták is lehetnek mint te.
csak úgy....
@Csizmás Kond: mivel elmebeteg vagy ,teljesen megértelek! :) -nem te tehetsz róla, kevés magyarországon az elmeszakértö!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.