Az Európai Unió határozata értelmében a korábbi ukrán gabonák vámmentességét kiterjesztették az alapvető mezőgazdasági élelmiszerekre is. Ukrajna nem tagja az EU-nak, de a közös uniós és a hazai piacot annál inkább rombolja, így hátrányos helyzetbe hozza a magyar és az európai gazdákat - írja Toók László, a Magyar Mezőgazdák Országos Közösségének elnöke. A szervezet vezetője szerint, "a korlátlan mennyiségű import jelentősen sújtja a magyar mezőgazdaságot és a termelői piacot, hiszen a hazai előállítási költségek a sokszorosára emelkedtek, ezzel szemben a kétes minőségű import cikkek olcsón rendelkezésre állnak, így a magyar gazdák által előállított és megtermelt kiváló minőségű termékeket az ukrán import az önköltségi szint alá nyomja. Ez elfogadhatatlan! " Nyilatkozata szerint, a magyar kormány által elrendelt intézkedés nyomán folyamatos az Ukrajnából érkező mezőgazdasági termékek élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzése. Hozzáteszi: Tisztelettel kérek mindenkit, hogy minden...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: MAGOK
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Mit akartok magyar gazdák, 2000Ft-os kenyeret? Köszönjük, nem kérünk belőle. Csak szólok, a területalapú támogatást amúgyilag Brüsszelből küldik.
Egyébként meg hogy van az, hogy minden amit külföldről hoznak be, sokkal olcsóbb? Értem én, hogy magyar pofába magyar kenyeret, de magyr fizetésből az megfizethetetlen kategória.
Csesszék meg, az afrikából jövő banán, a spanyol paradicsom, a lengyel krumpli, stb olcsóbb mint a magyar földön termett bármi. Hogy a pichába?
simmering73
@KisTehen: Ma nincs ebéd nálatok? Mert nagyon aktív vagy ma délben. Csak úgy dől belőled a hülyeség.
Pálinkás Pál
kuss parasztok, amíg földalapú támogatásnak hívott szociális segélyt kaptok az adófizetőktől, addig pofátok lapos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.