Hadházy Ákos különös jelenségeket fotózott Somoskőújfaluban, ahol ugyanarra az EU-s projektre kétszer vettek fel pénzösszeget, de másodjára sem sikerült értékelhetően felhasználni azt. 

Kétszer vettek fel ugyanarra a projektre EU-s pénzt, de a több százmilliós befektetésnek csak nevetséges nyoma látszikHadházy Ákos/Facebook

Ahogyan már megírtuk, Hadházy Ákos a határmenti Somoskőújfalura látogatott, ahol kérdéses milliókból készült emlékműveket mutatott be. Azóta a történet továbbgyűrűzött, amiről egy új posztban adott hírt:

Somoskőújfaluban KÉTSZER VETTEK FEL EU-s PÉNZT UGYANARRA A CÉLRA, de valójában egyszer sem gondolták komolyan. Az előző ciklusban EU-s pénzből építettek egy mintaportát, de nem használták semmire. Ezért levették a táblát és biztos, ami biztos, építettek egy másikat... A faluban így nem csak Nagy-Magyarország virágágyás van 20 millióért, hanem SOMOSI ÉLETMÓD TANÖSVÉNY ÉS INTERAKTÍV FOGLALKOZTATÓ is 260 millió EU-s pénzért.

A végeredmény azonban nem meggyőző: két elhagyatott tanyaház és egy leépült, „tanösvénynek” nevezett összekötőutat lehet csak találni a faluban. Részletesen az alábbi posztban lehet olvasni a független politikus tapasztalatairól:

Hadházy a következőkkel zárja a gondolatmenetet:

De hogy legyen egy kis happy end: az ezért felelős polgármestert egy időközi választáson eltávolították. És ez egy nagyon-nagyon jó hír akkor is, ha a helyiek szerint az új -tiszességes- főpolgármester zsarolását már régen megkezdte a Fidesz.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Horizont: Az lett volna UTÓPIA,így csak geciland!
balos
@Horizont: Te!Figyelj!Meghosszabította a geci a veszélyt az országban!Lassan a Mohácsi vésszel fog takarózni a geci,csak-hogy tovább lophasson büntetlenül az ispán-csicskák segítségével is!Minden megmozdúlása az ország legatyásítására törekvését jelzi!Persze ahol a himnusz egy sírató vers ott minden fejlődés felér a kár okozás tovább vitelével!Így mulatnak az új "úri"-disznók!
gina
Tipikus fidesz,,, ennyit tudnak,,,, OV és bandája jól teljesit,,,, ez kell a sok fogatlan szektahivönek,,,,,
ómió
Hullaházy efftárs! "Vizsgáld" talán Cseh (Guevarra), alias Botmixer Katalin efftársnőd "híres pályázatait" is!
Dr. Proktor
Hadházy, Hadházy, mit akarsz, hogy ne lehessen lopni ebben az országban?
Dr. Proktor
A képen a kedvesen mosolygó fazonok nagyon örülnek az átvágásnak, nem a nemzeti színű szalagra gondolnak...
A mosolyok nagysága az elosztás mértékét tükrözheti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.