Ellenzéki jelölt Újpesten. 

– Újpest alpolgármesterét, a második alpolgármesteri és ötödik önkormányzati képviselői ciklusát töltő Trippon Norbertet indítja a Demokratikus Koalíció a 2024-es önkormányzati választásokon

– jelentette be a párt a Magyar Hanghoz is eljuttatott közleményében. Mint írták, a DK újpesti várospolitikusának polgármester-jelöltségét Déri Tibor jelenlegi újpesti polgármester is támogatja, valamint alkalmasságát négy másik ellenzéki párt újpesti képviselői is hangsúlyozták korábbi nyilatkozatukban.

Rátermett jelöltet indít a DK az újpesti polgármesteri pozícióra

Fotó: Facebook/Trippon Norbert

A Demokratikus Koalíció szerint Trippon Norbert a legalkalmasabb jelölt Újpest vezetésére, mert tapasztalt önkormányzati politikusként már több mint 20 éve szolgálja az újpestieket és hivatásának tekinti a városvezetést. A közleményben be is mutatták a jelöltet:

„a 43 éves, jogász végzettségű Trippon Norbert nős, kétgyermekes édesapaként és lokálpatriótaként mélyen tiszteli Újpest hagyományait és szellemiségét, számtalan újpestivel ismerik egymást személyesen is. Olyan kezdeményezések és projektek fűződnek a nevéhez, mint például Budapest egyik legszebb főterének kialakítása az újpesti Szent István téren, a Virágváros-program, az Újpesti Közterület-felügyelet megalapítása, közel 3000 fa ültetése, az országos hírnévre szert tevő első Újpesti Levendulapark, valamint a jelenleg is épülő, közel 9000 négyzetméteren megvalósuló Főtér-park”.

Arról, hogy mi történt a korábbi újpesti polgármesterrel, a Magyar Hang cikkében olvashatnak. 

Forrás: Magyar Hang

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Újpest biztosan jól dönt ha rátermett jelöltet választ!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Mire "termett rá"!? Efftársi népzsebire?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.