Egy egész erdőt kivágtak a Debrecentől 30 kilométerre fekvő Nyírmártonfalván, hogy 60 millió forint uniós támogatásból lombkoronasétányt építsenek. 

EU-s pénzekből építettek lombkoronasétányt Nyírmártonfalván úgy, hogy kivágták az erdőt a környéken

Fotó: Átlátszó/YouTube

Az Átlátszó készített egy videóriportot, amiben Hadházy Ákos független képviselő beszélt arról, hogy milyen EU- pénzlenyúlás történt ismét. 

"Amíg bárki kételkedne, hogy hogyan lopták szét az Európai Uniós támogatásokat, akkor ezt a helyszínt kell megnézni"

- mondta Hadházy a riportban.

Az Átlátszónak Nyírmártonfalva fideszes polgármestere, Filemon Mihály azt mondta, semmi közük hozzá, hogy mire költi az uniós támogatásokat.

A szomszédos Nyíradonyban a vármegyei önkormányzat fideszes alelnöke, Tasi Sándor is kapott támogatást erdei kirándulóhelyre, tájházra és lombkoronaösvényre bruttó 61,5 millió forint értékben.

Az Átlátszó riportját itt lehet megnézni.

Forrás: Telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
így képzelem el magyarországot a tatájárás után, pedíg csak a fideszék voltak..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: ...ami miatt 0rbán után a tettes ülnifog! :) poltot rá! ;)
csak úgy....
@KisTehen: neked kifizetödö a tolvajsimogatás és hazudozás? :)
európában már minden gyerek tudja,hogy a fideszék lopnak és a bandavezért 0rbánnak hívják!
szegény hazám
Én tudom a megoldást, hogy ne tűnjön ilyen csupasznak a lombok nélküli környék. Olyan fidssssssssssss-es módon született meg az ötletem. Van egy nagyon komoly találmánya Gábor Dénesnek. Nem tudom mennyibe kerülne a készülék telepítése, de talán nem túl drága már manapság. Ezzel lehetne különböző típusú erdők lombozatát kivetíteni az éppen arra tévedt sétálóknak. Így még erdőt sem kéne telepíteni, és akár még az esőerdő is megmutatásra kerülhetne. A turisták kölcsönözhetnének esernyőket, akiket közben a közmunkások slaggal locsolnak az eredetiség kedvéért. A vízdíjhoz ártunk és ormányunk a malac hozzájárulásával fedezetet biztosít. Természetesen az esernyő kölcsönzési díja az önkormányzat lerabolt kasszáját gyarapítaná. Aztán ötletem igazi fidsssssssssss-es haszna most jön!!! Erre pályázatot lehetne beadni úgy egymilliárd értéken. Hú ebből mennyit sikerülne lenyúlni. Nem kérek %-ot az ötletért, mert imádok baromságokat megfogalmazni. Csak nehogy megvalósítsák. Még annyit tennék hozzá, hogy az alföldön megépített sípályára, vagy szánkózódombra, vagy mi a bánatra meg hócsináló gépre kéne pályázni. Itt is van lenyúlási lehetőség.
szegény hazám
Q-rva életbe kihagytam a szélcsináló ventilátorokra beadandó pályázatot. Még mindig nem vagyok képes igazi fidsssssssssss-es módon gondolkodni. Elveszett ember vagyok!!!
Nanya
@Namely: beszűkült tudatú,elfogult hülye vagy !
Nanya
@szegény hazám: Lehetne ezt kicsibe,vállalkozásban is. A Hortobágyon hegymászó felszerelést ,bázisugró felszerelést,árulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.