Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerda reggel bontotta le momentumos képviselőkkel együtt a fideszes politikusok számára safe spacet-t biztosító, amúgy mondvacsinált indokkal másfél éve a Miniszterelnöki Hivatal előtt éktelenkedő építési kordont.

Hadházy visszavágott az őt igazoltató rendőröknek, és tovább küzd a "hazug propaganda" ellen

Csak Hadházyt kapták le, pedig ott volt a komplett Momentum frakció is. Forrás: Facebook

A rendőrök Hadházyt igazoltatása után menetrendszerűen jelentették fel „gyülekezési joggal visszaélés“ miatt. A szekszárdi állatorvosból lett politikus Facebookján tette helyre a szerinte túlkapást elkövető jardokat.

Igazán megtisztel a Készenléti Rendőrség, hogy csak engem jelentettek fel „gyülekezési joggal visszaélés“ miatt, de azért jegyezzük fel, hogy nem voltam egyedül, a Momentum Mozgalom képviselői nélkül nem tudtam volna lebontani a hajdani Várszínház köré vont kordont, amely a sajtót és a magyar népet hivatott távol tartani a hatalom székhelyétől.

Ami a dolog tartalmi részét illeti: a szerda reggeli (és a korábbi) kordonbontó akció nem gyülekezés volt. Országgyűlési képviselőként, hivatalos minőségükben mentünk oda, hogy fellépjünk egy kirívó törvénytelenség ellen: nem beszélhetünk szabad és fair választásokról addig, amíg a kormány évente legalább 50 milliárd forintot költ önmaga reklámozására és az ellenzék lejáratására. Minden más előtt ennek a hazug propagandának a leállítása és betiltása a demokrácia helyreállításának első lépése!

- összegzett Hadházy Ákos.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

icegygenabro
"nem beszélhetünk szabad és fair választásokról addig, amíg a kormány évente legalább 50 milliárd forintot költ önmaga reklámozására és az ellenzék lejáratására. Minden más előtt ennek a hazug propagandának a leállítása és betiltása a demokrácia helyreállításának első lépése!"
Közben meg dollárbaloldalaznak a gecik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
icegygenabro
@NAttila: NAAttika ! Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban...
archive
@NAttila: Kormányzati tájékoztatás: "A Karmelita kolostor mellett építési terület van, ahol a szabályokat az építkezés befejezéséig mindenkinek be kell tartania." + infó: A rendőrök építkezésre hivatkoztak és állítólag évekig ez lesz a helyzet. A Színház utca másik oldalán, a Karmelitával szemben ugyanis az egykori Honvéd Főparancsnokságot építik újjá. Az épületet várhatóan 2023-ra fejezik be. És.. Színház utcai szakaszt az építkezés miatt fontos lezárni, akkor az itt dolgozó védett személyeket, így például Orbán Viktort sem szabadna a munkaterület veszélyeinek kitenni, ha viszont egyébként nincs erre szükség, akkor kérdés, hogy miért csak a Karmelitában dolgozók mehetnek arra. Ezért megkeresték a területet kezelő Várkapitányság Nonprofit Zrt.-t és a Miniszterelnökséget is. Választ csak előbbitől kaptak, ebben azt írták, hogy „érdemben megkezdődött a Honvéd Főparancsnokság megújításának daruállítással is járó szerkezetépítési szakasza”, ezért a kivitelező kérte az organizációs terület módosítását.
bence
@Philip Marlowe: ! "Még szerencse , hogy nincsenek nálunk szélmalmok" Hát nagy szerencséjére a puhosnak és a 133 bátornak , mert különben rajta lógnának minden !
icegygenabro
@Maccska: Szívesebben, mint az ELIOS 13 milliárdját pöcsfej...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.