Hétfőn Fidrus Péter, ózdi önkormányzati képviselő számolt be arról az esetről, hogy egy férfi azért ölt meg egy kiskutyát, hogy megsüsse és megegye. A gyanúsított édesanyja később elismerte, hogy fia részegen azért végzett az állattal, hogy megegye. Kihívták a rendőrőket, ők értesítették az ebrendészetet, hogy szállítsák el a tetemet.

Fidrus Péter posztjában azt írta,

Egy fiatal roma férfi földhöz vágta a kiskutyát, majd meg akarta nyárson sütni! A rendőrség hívta az ebrendészet számát, hogy egy kiskutya tetemét szállítsuk el. Addigra már befejezték a vizsgálatot, és a fiatalembert is elvitték. Az anyjával beszéltem a történtekről, aki szerint a fia részegen úgy döntött, hogy a három kölyök kutya közül az egyiket megeszi... Ezért csapta földhöz szerencsétlen kiskutyát, amelyik azonnal elpusztulhatott az ütés után.

Az anyakutyát és a kölyköket állatbarátok elvitték, nekünk már csak a tetem maradt...

Fidrus Péternek a fiatalember édesanyja is megerősítette, hogy fia részegen a három kölyökkutya közül az egyiket meg akarta enni, ezért csapta földhöz. 

A nőstény kutya és a két másik kölyök már biztonságban van, állatvédők elszállították a helyszínről. Az önkormánbyzati képviselő jelezte, hogy az Ózdi Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány nevében levélben kéri a jegyzőt, hogy a családot azonnal tiltsa el az állattartástól. Az Ózdi Rendőrkapitányság később a Blikk megkeresésére azt közölte, hogy az ügyben állatkínzás megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. A férfit előállították és kihallgatták.

Toroczkai az állatkínzóról: Tudom, hogy a PC kórus szerint nem számít a bőre színe

Ő itt az ózdi állatkínzó, aki megölte a kölyökkutyát és nyársra akarta húzni, hogy megegye. Tudom, hogy a PC kórus szerint nem számít a bőre színe. De az a szubkultúra igen, amely híres arról, hogy a cigánytelepeken sportot űznek az állatok kínzásából! Egyébként pedig bőrszíntől függetlenül, minden állatkínzónak börtönben a helye!

– írta Twitter-bejegyzésében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, országgyűlési frakcióvezetője. A politikus Twitter oldalán a poszthoz fotót is csatolt az állatkínzóról. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Ritkán értek egyet Toroczkaival, de most ez is eljött.
Sajnos két ejnyebejnyével megússzák ezek az alantas ember alatti lények.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
ez most kitudódott...ha azt hiszi a nagyérdemű, hogy ez a szörnyűség egyedülálló, akkor téved...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: te még mindíg itt tartasz teszt nélkül ? :)
Törölt Nick
Ritkán értek egyet Toroczkaival, de most ez is eljött.
Sajnos két ejnyebejnyével megússzák ezek az alantas ember alatti lények.
csak úgy....
Toroczkai az állatkínzóról: :) laci,fejbebaszni egy nyulat és az után ,még 1/2 ig élve megnyúzni, az mennyivel fehéremberibb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.