Hétfőn Fidrus Péter, ózdi önkormányzati képviselő számolt be arról az esetről, hogy egy férfi azért ölt meg egy kiskutyát, hogy megsüsse és megegye. A gyanúsított édesanyja később elismerte, hogy fia részegen azért végzett az állattal, hogy megegye. Kihívták a rendőrőket, ők értesítették az ebrendészetet, hogy szállítsák el a tetemet.

Fidrus Péter posztjában azt írta,

Egy fiatal roma férfi földhöz vágta a kiskutyát, majd meg akarta nyárson sütni! A rendőrség hívta az ebrendészet számát, hogy egy kiskutya tetemét szállítsuk el. Addigra már befejezték a vizsgálatot, és a fiatalembert is elvitték. Az anyjával beszéltem a történtekről, aki szerint a fia részegen úgy döntött, hogy a három kölyök kutya közül az egyiket megeszi... Ezért csapta földhöz szerencsétlen kiskutyát, amelyik azonnal elpusztulhatott az ütés után.

Az anyakutyát és a kölyköket állatbarátok elvitték, nekünk már csak a tetem maradt...

Fidrus Péternek a fiatalember édesanyja is megerősítette, hogy fia részegen a három kölyökkutya közül az egyiket meg akarta enni, ezért csapta földhöz. 

A nőstény kutya és a két másik kölyök már biztonságban van, állatvédők elszállították a helyszínről. Az önkormánbyzati képviselő jelezte, hogy az Ózdi Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány nevében levélben kéri a jegyzőt, hogy a családot azonnal tiltsa el az állattartástól. Az Ózdi Rendőrkapitányság később a Blikk megkeresésére azt közölte, hogy az ügyben állatkínzás megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. A férfit előállították és kihallgatták.

Toroczkai az állatkínzóról: Tudom, hogy a PC kórus szerint nem számít a bőre színe

Ő itt az ózdi állatkínzó, aki megölte a kölyökkutyát és nyársra akarta húzni, hogy megegye. Tudom, hogy a PC kórus szerint nem számít a bőre színe. De az a szubkultúra igen, amely híres arról, hogy a cigánytelepeken sportot űznek az állatok kínzásából! Egyébként pedig bőrszíntől függetlenül, minden állatkínzónak börtönben a helye!

– írta Twitter-bejegyzésében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, országgyűlési frakcióvezetője. A politikus Twitter oldalán a poszthoz fotót is csatolt az állatkínzóról. 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Ritkán értek egyet Toroczkaival, de most ez is eljött.
Sajnos két ejnyebejnyével megússzák ezek az alantas ember alatti lények.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
A faszát kéne kiverni,,szeges léccel.,hogy akkor élvezzen,mikor mellé ütnek.!! Hogy rohadna meg az ilyen...
jesz
ez most kitudódott...ha azt hiszi a nagyérdemű, hogy ez a szörnyűség egyedülálló, akkor téved...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: te még mindíg itt tartasz teszt nélkül ? :)
Törölt Nick
Ritkán értek egyet Toroczkaival, de most ez is eljött.
Sajnos két ejnyebejnyével megússzák ezek az alantas ember alatti lények.
csak úgy....
Toroczkai az állatkínzóról: :) laci,fejbebaszni egy nyulat és az után ,még 1/2 ig élve megnyúzni, az mennyivel fehéremberibb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.