Az ukrán tárcavezető meghívása a NATO külügyminiszteri tanácsülésére sérti a szövetségesek egységének elvét, és Magyarország csak akkor támogatja Ukrajna integrációs törekvéseit, ha visszaadják a kárpátaljai magyar kisebbség jogait – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Mirabilis: Minő szerencse, hogy más államok belügyeibe nem szól bele pártunk és kormányunk! Mi lenne, a kárpátaljaiak maguk szállnának síkra a jogaikért? Különösen most, nem ez a legnagyobb gondja az ukrán államnak!
Nyírfa
Kukurikú, rontott be Péter kiskakas a külügyminiszterek szobájába, megcsipkedte egyiküket, másikukat, majd rászállt a középen álló nagy asztalra, és fejét felvetve diadalittasan körbe nézett. Ám a külügyminisztereknek már nagyon elegük volt belőle, s mert számítottak is a megjelenésére, kiötlötték, hogy az első adandó alkalommal megfogják, ketrecbe dugják, és jól le is lakatolják az ajtaját, ki ne szökjön belőle.
Így is lett. Mikor éppen egy pávával tévesztve össze magát, illegetni kezdte magát, rávetették magukat, jól meg is fogták, ketrecbe is dugták, a lakat kulcsát pedig még az ablakon is kihajították.
Hová dugták, mi lett vele, kérdezhetnénk, de ez maradjon a külügyminiszterek hétpecsétes titka. Annyit azért sikerült kiderítenem, hogy nem a fazékban végezte.
Béla333
Te mocskos kis hazaáruló, neked semmi keresnivalód nincs olyan tanácskozáson, ahol Magyarország érdekeit kell képviselni! Hiszen te csak az oroszok és Putyin érdekeit képviseled!
Szemét maffiózó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.