Ahogy arról korábban beszámoltunk harmadszorra is kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostorból átépített Miniszterelnöki Hivatal előtt.

Hadházy Ákos reagált "a buzgó hírhamisító propagandisták tudósítására": Nem tudom, nevessek-e vagy sírjak
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A rendőrökkel való dulakodás közben megsérült Hadházy Ákos arca. A történteket a független képviselő nem hagyta annyiban, közzétette egy Zoltán nevű rendőr fotóját, aki szerinte "sunyi módon odalépett hozzá, mikor megpróbálták megakadályozni a Várszínházat és annak urát védő kordon visszaépítését, és szándékosan, erővel elsodorta Hadházy kitámasztott lábát, majd többször a már a földön támaszkodó lábát is". 

Nem tudom, nevessek-e vagy sírjak: a buzgó hírhamisító propagandisták „tudósítása“ szerint a kedves rendőreink udvariasan óvták a testi épségemet a Várszínház előtt…

- kezdte szombati posztját Hadházy Ákos.

Mint írja, "szerencsére rendelkezésre áll több más felvétel, azokon rögtön látszik és hallatszik, hogy Zoltán törzszászlós nem az én testi épségemért aggódott, hanem egy oszlopon álló újságírót akart onnan letessékelni".

Kiemelte:

A „tudósítás“ persze arról is hallgat, hogyan sodorta el ugyanő előtte a lábamat és hogyan panaszkodott fennhangon, hogy én rugdosom őt. A hírhamisítók megfeledkeznek arról is, hogy jól hallható: miután a rendőrök a földre dobtak, Bettina ezredes „jól van az ott“ felkiáltással nyugtázza az intézkedést.

Hadházy Ákos szerint a hatalom egyértelműen szintet lépett.

Felidézte, hogy az MTVA székháznál "a rendőrök még nem mertek országgyűlési képviselők ellen fellépni, a piszkos munkát a biztonsági őrökre hagyták".

Mint írja, ez mostanra megváltozott és már nyílt erőszakra is hajlandók.

Hadházy Ákos szerint "ebből azonban csak azt a következtetést szabad levonni, hogy ez a hatalom mindinkább durvulni fog, nem pedig azt, hogy félni kell tőlük".

Úgy véli,

a mostani erőszakos fellépés csak annyit üzen, hogy ha most nem állítjuk meg őket, később valóban hajlandóak lesznek kifejezetten durván fellépni, és akkor már nehezebb lesz békésen kikényszeríteni a valódi, tisztességes választások feltételeit.

Kiemelte, a kordon csak egy jelkép, amit elsősorban azért kell lebontani, hogy a valódi választásokat kikényszerítő követelésekre felhívja a figyelmet.

Ezek közül is a legfontosabb, hogy az ilyen ocsmány hírhamisításokat is kitermelő propagandágépezetet leállítsuk

- zárta bejegyzését.

Forrás: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Horizont: Nekik csak anno Révész Mártiriusz csodás gyógyulása volt igaz! Egyik nap teljes fejkötéssel jelent meg a parlamentbe, másnap mér elég volt egy kis sebtapasz is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: Szoktál te néha igazat írni,vagy mondani?
A hazudozás nálad született betegség,esetleg felvett szokás,hogy megfelelj a ner-nek?
A hazudozást pénzért(ingyen) végzed?,mert mindkettő szánalmas emberi mivoltodra utal.
Sajnálom jellemtelen emberi gyengeséged.
ómió
Nem tudod, mit tégy, Hullaházy efftárs!? Talán kapd be a saját "logódat"! Eszed, ugyan, nem lesz tőle, de már a csend is megtenné!
jáger laszló
Ma már húsvét van. Vajon mit ebédelnek BP-en a hajléktalanok ,mert a kormány áprilistól nem szán rájuk 1 fityinget sem!!
Gondolom nem kanalazzák a forró húslevest mnég a parkban sem !!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.