Most már csak az a kérdés, hogy akkor Marsi Anikó és Gönczi Gábor "vérprofi televíziós" vagy "maximum helyesírást javítható hírolvasó"?

Belebuknak a TV2 "vérprofi televíziósai" az önfényezésbe? – bizonyíték lett egy TV2 elleni perben Marsi Anikó Blikk-interjúja
Fotó: Blikk / videó

Április elején a Blikknek adott interjút Marsi Anikó és Gönczi Gábor. Marsi Anikó félretette minden szerénységét, és elmondta, ők bizony sokkal jobb páros, mint Erős Antónia és Szellő István. Nem mellesleg ők vérprofi televíziósok, akik ezt a szakmát tanulták és űzik, hangoztatta Marsi Anikó.

Dr. Czeglédy Csaba némi ellentmondást vélt felfedezni az interjúban elhangzó önfényezés és "a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt 2021. május 4-én akkor még feljelentettként – most már vádlottak – tett vallomásuk között".

Czeglédy felidézte:

Dr. László Imre újbudai polgármesterrel szemben elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt folyik többek között ellenük is büntetőeljárás már évek óta. Esetükben a bíróság azt vizsgálja, hogy terheli-e őket felelősség az általuk az adásban elmondottak miatt. Leegyszerűsítve: szimpla hírolvasók vagy újságírók a vádlottak?

Czeglédi a bíróság 32-I. számú jegyzőkönyvéből idézte Marsi Anikó válaszát a bíró kérdésére:

Nagyon szívesen válaszolok kérdésekre, de mást nem tudok elmondani, én csak a riporter vagyok maximum a helyesírási hibákat javíthatom ki, amit elém raknak azt kell felolvasnom.

Gönczi Gábor válasza is olvasható a Czeglédi által közzétett bejegyzésben:

Hírolvasók vagyunk, nem felelünk azért, amit felolvasunk, se jogunk se lehetőségünk nincs belenyúlni ezekbe a szövegekbe. Kötelességünk felolvasni ami előttünk van, mi erre szerződtünk. Nem tehetünk elenne semmit. Az esetek többségében nem is látjuk ezeket csak az adás előtt.

Czeglédi közölte, ezek alapján mindenki döntse el, hogy a TV2 televíziósai a bírónak vagy a Blikknek hazudtak. Ő mindenesetre úgy döntött, hogy a videót csatolja a bíróságnak a TV2 és a Dr. László Imre között zajló perhez, mint bizonyíték.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
ma 15:04 ♦ bocs lemaradt: És íme Orosz Barbara és Vida telójáról' (Vida József a Takarékbank elnöke) szakadok meg , anno a nemzethy'-konzervatív kereszténységben mi járt érte...
uploads.disquscdn.com/images/e962c4ea313bf5383889b63ed35691ea57a4ccfb6312fc7ee457fa5738ef0f68.jpg?w=800&h=2400
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
puszt
Egyre nagyobb bajban a gci... Már csak a hülyék maradtak.
jáger laszló
Akkor most döntsön a kedves olvasó min szimpátia alapján!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Ezek annyira vérprofik, hogy ők maguk leplezték le saját ostobaságukat. Hülye csicskák.
Juhász István
Ugyanolyan OSTOBÁK, mint MZP. Ő is ÖNKÉNT, RÁKÉRDEZÉS NÉLKÜL dalolta el, hogy dőltek felé az amerikai pénzek. Ha nem BESZÉL, nincs is az ügy. De ő BESZÉLT, és saját magát buktatta be. Ugyanezt tették a Gönczi, Marsi páros - HIROLVASÓK is.
Lepényleső
...nagy előnyük,hogy őket sminkelik,- elkerülve azt a terhet,- hogy a síktükörbe meglássák önmagukat?
(Egyébiránt "Az öndícséret büdös!" a népi megfigyelés,tapasztalat,és vélhetően bölcsesség szerint,
ami egyszerű tőmondat,nem sorol fel semmilyen kitételt,még a királyét sem?)
ómió
Még, hogy "vérprofi"! Hisz', az a retek klub! Igaz, csak a hazudozásban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok