Nincs kibékülve az Oroszország által bő egy éve megszállás alatt tartott ukrán vezetéssel Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

A Tanár úr ezúttal is az Ultrahang Youtube-csatornán fejtette ki álláspontját, melynek lényege:

"aki atomfegyvereket ad Ukrajnának az a világ életével játszik"

- fogalmazott Nógrádi.

A szakértő szerint az ukrán vezetés sorozatosan megszegi a szavát azzal, hogy "orosz területeket támad."

Nógrádi György úgy véli, bár Oroszország a támadó fél,

"ezt a háborút részint Ukrajna provokálta ki".

Idézett részlet a videón 9:05-től hallható.

Forrás: Youtube

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Szegény öreget miért kell ennyire lejáratni ? Lassan már azzal fog jelentkezni, hogy az ukránok támadták meg Oroszországot. A többség már csak röhög rajta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
Azt mondja, amit hallani akar a rezsim. Aztán, nemsokára majd azt mondja: Nővérke, beszartam. De azt már nem hallja majd senki. Mert addigra nem lesznek nővérkék. Úgyhogy ülhet a szarban, míg ki nem múlik. Mert az élet nem jobb vagy bal, csak simán kegyetlen.
Németh István
Alázni, mocskolni azt tudtok, de tárgyilagosan látni és megítélni dolgokat történéseket nem vagytok képesek! Ez csupán azt mutaja, hogy primitív a hazájukat, a hazátok kormányát, a nemzetetek biztonságát veszélyeztető aljas hazaárulók vagytok! - tisztelet a kivételnek!
De alényeg az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu vezetése a bitófára akasztásilag! Az usa Magyarországi nagykövete takarodjon az összerabolt hazájába!
Berklac
Vén taknyos zsidó , miért nem kussolsz már, a sok seggnyalástól, már cserepes a szád
Dr. Proktor
@Németh István: Beírásod szerint, a formális logika alapján, ha például Románia megtámadná Magyarországot, akkor a békés együttélés reményében és a korai békekötés érdekében oda kellene adni nekik a Dél-Alföldet...
Gyula, Gyula, te olyan de olyan ostoba vagy!
Németh István
Sajnos a személyeskedésekbe nem érdemes átlépni! A tények meg viszont kemény dolgok és ha tetszik, ha nem ezen tények közt élünk! Következésképpen úgy kell szervezni az életünket és alkalmazkodni, hogy az saját magunknak > ha tetszik - ha nem a nemzetnek a népnek jó legyen! Persze a sok szar és rossz között! Kevésbé hiszem, hogy bármelyikünk annyi és olyan információval rendelkezne mint a Nógrádi Úr, de mindennek ellenére nem zárom ki a tévedése-inek, meglátásainak a lehetőségét sem - persz ez nem csak rám hanem mindannyiunkra vonat-koztjóható, mégpedig a saját bpolitikai és habitusi beállítottságának megfelelően!
A tények viszont mint jeleztem TÉNYEK!! mégpedig így> az usa, Ez.vezetés aljas közreműködésével a>>krimi félsziget körüli megállapodások tól valójában agresszori aljas aknamunkát folytatott ukrán területen az usa és az Eu. vezetése ! A háborút az ukrán helytertó zelenszkíj provokálta ki ha tetszik ha nem! Innetől kezdve nincs miről beszélni >y háborús bűnös az us Eu. vezetés aés aHONVÉDŐ AZ OROSZ NÉP! ezt lehet akárhogy nézni ez az igaz!
Az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu.vezetése a bitófára mementumnak > az usa Magyarországi nagykövete TAKARODJÉK a kutva buzi anyjával együtt a biden -soros-rocsíldék pöcsére!
telegdilaci
@KisTehen: Azt a X@RT-fröcsögi amit elvárnak tőle vén szenilis mehetne már Pintérrel együtt kézenfogva nyugdíjba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok