„A finn barátaink a fair play szabályait alkalmazva, mihelyt mi megadtuk a hozzájárulásunkat a ratifikációs döntésünkkel a NATO-csatlakozáshoz, rá másnap ők beléptek a Magyarországgal szembeni, Európai Bíróság előtt zajló perbe az LMBTQ-ügyben. Gratulálok!” – mondta Kövér László Bayer Zsoltnak vasárnap a Hír TV-ben.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a tökfej azt gondolta, hogy Finnország behódolt a maffiózóknak?
Ez is csak egy hülyamagyar maffiahívő, csak ő ezeknek az egyik szellemi vezetője is egyben...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@KisTehen: Meg az ukrán,román szerb,szlovák stb. haverjaid... A szoftvert is a Putris- konda kezelgeti...Miről beszélsz,,Böccém ?
Eladott Ország
Tájékoztató a fideszes elvtársak megbízhatóságáról: A Pentagon, a magyar kapcsolatot is vizsgálja a NATO titkos ukrajnai dokumentumainak kiszivárogtatása felderítésében! Magyarország a NATO-n belül már persona non grata...
www.facebook.com/palotas.janos.szubjektiv/videos/749483013334011
Csizmás Kond
@Horizont: Nem egészen van igazad. A gyermekvédelmi törvény magyar törvény, a kormány magyarország kormánya, tehát bár az ellenkezés a kormányt szándékszik megbuktatni akkor is az ilyen fellépés magyarország elleni fellépés...és belügyekbe való beavatkozás...szóval tégy jót a kutyával és megugat érte.
Csizmás Kond
@Horizont: A törvény azért van hogy az azt megszegőt lehessen megbüntetni és nem azért hogy egy büncselekményt ne lehessen elkövetni.
Béla333
Te mocskos lelkületű házmester!
Nem hódolnak be a maffiátoknak?
Leszarnak titeket, meg az aljas politikátokat?
Szar lehet, de megérdemlitek, ti hazaáruló férgek!
Bélabácsi
a finn mikulás sem érti hogy kellett volna szavazni LMBTQ ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.