Több téma is előkerült az Országgyűlésben kedden.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ti f@szkalap ellenzékiek ,miért vesztek részt biodíszletként a játékban.?...ott ültök, holott már rég az utcán kéne " politizálni "...
amortizáltok
demokráccia amikor bevezetik ujra a millpengőt gyalázat mert polyáca költi el az ország milliárdjait ezt kéne megállitani mert már ámokfutás lett a stadionjaival meg a lombkoronás majmaikkal
Nessy
@Pálinkás Pál: Kikkel? Jelenleg a magyarok többsége a túlélésre rendezkedett be, és a passzív rezisztenciát választotta! Hiszen egy ágazat dolgozói sem képesek összefogni! Az oszd meg és uralkodj olyan sikeres volt az elmúlt évek során, hogy a szolidaritás teljesen ismeretlen fogalommá vált!
Pálinkás Pál
@Nessy: ez így van...tehát vagy fel kéne ébreszteni a népet, vagy pofát befogni,és nem szerepelni a puhos cirkuszi előadásában../ országgyűlés../..
kereső
@Nessy: @Pálinkás Pál: Úgy vélem, azoknak a magyar ellenzéki képviselőknek, akik a parlamentben "ücsörögnek", semmiféle joguk nincs hiányolni a demokráciát- hiszen Ők maguk tartják fenn a "látszatot"- " Mert, növeli, ki elfödi a bajt". Diktatúrában az ellenzék vagy a börtönben, vagy az utcán van.
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Annak azért lenne visszhangja Európában, ha vennék a bátorságot és nem mennének be a parlamantbe. Egyetlen ellenzéki sem. Sajnos a jó kis zsíros állásuk fontosabb ezeknek is mint a haza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.