Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint, ha minden jól megy, akkor 10-13 év múlva már lomb is lesz a nyírmártonfalvai „lombkoronasétányon”.

Katasztrófaturisták lepték el a fideszes tolvajbiznisz röhejes szimbólumát

Mire elrohad az építmény, meg is nőnek a fák körülötte. Forrás, fotó: Facebook

A fideszes polgármester a lombkorona sétány közvetlen közelébe »lombos«, pár éves fácskákat ültetett, de három sorral odébb már csak egészen apró facsemeték jutottak. Így az első sorban mondjuk 10 év múlva, a többiben meg 13 múlva lesz valami lomb

– írja Hadházy Ákos friss Facebook-bejegyzésében.

Viszont hasít a (katasztrófa) turizmus Nyírmártonfalván: kedd délben, egyáltalán nem turistaszezonban is három családdal és egy biciklis turistával találkoztunk a bizarr helyszínen a 15 perces ottlétünk alatt

– tette hozzá Hadházy doktor.

Az országgyűlési képviselőnek több helybéli is„egészen durva és arcátlan polgármesteri terrorról, fenyegetőzésről és hazudozásról" számolt be – írja az RTL.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Akkor a célt mégiscsak elérte a polgármester, mert "özönlenek" a turisták...! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Ha ilyet látsz és nem tetszik, bolsiék elmebetege - többször mondtam már - nagyívben kerüld el a tükröt! Vagy ott az elmeosztályon erre sincs módod!?
Szarházy Mákos
Nyomás emberek, adom a csiszolóvásznat, tessék nekilátni! Aztán alapozó + festék, esetleg lenolajkence... Évente egyszer legalább hasznotokat veszem!
Aki Én
@ómidióta: Ma is engem fogsz szórakoztatni, kezeletlen idióta?
Aki Én
@KisTehen: Te miért vagy ilyen unalmas, buta kretén?
Még egy ilyen mihaszna, naplopó faszt, mint te.
Németh István
Aki kifogásolja, hogy száraz lábal ballaghat át hídon, sétányon sőt babakocsit is tolhat, s majd egyszer árnyas fák alatt ballagdázik, ha arra jár, hát az ússzon forró zsírban egy százast!
Aki pedig irigyli, hogy "jé Ilyen is van" az meg a kukiját nézegesse és azt fitymálja!
De a lényeg, hogy az usa-nató armada a mocsok moslék banda takarodjon Európából az usa nagykövete a rohadt büdös kurva anyjába, a biden-soros-rocsild pöcsére, az Eu vezetése abitófára rohadásilag!
Németh István
Ja!!! mostanság várható, hogy az lesz a katasztrófa, hogy a vadak simán átszáguldozhatnak alatta? Eminenskéim tutik vagytok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok