Exkluzív tanút hallgattak ki kedden a Veszprémi Járásbíróságon: K. Csenge az egyik fiatal lány, aki az egyik utasa volt annak a jachtnak, amelyen Borkai Zsolt, az olimpiai bajnok korábbi tornász, Győr volt polgármestere szexbuliban vett részt 2018-ban – írta meg a Blikk.  A lány a hajón készített pikáns jeleneteket nyivánosságra hozó, „Az ördög ügyvédje”-perben tanúként szerepelt. A Blikk úgy tudja, ikertestvére – betegségre való hivatkozással – nem jelent meg. A meghallgatás zárt ajtók mögött történt.

Fordulat Borkai Zsolték szexbotrányában: Előkerült az egyik fiatal escort lány, aki a luxusjachton szórakoztatta Borkait, illetve annak ügyvéd barátját

Fotó: ATV/YouTube

A modell alkatú lány sötét farmerben, csinos felsőben, feltűnően kisminkelve érkezett és ült le a tárgyalóterem elé. Nem tűnt idegesnek, hosszú szőke haját néha hátra vetve bújta a telefonját, arra várva, hogy behívják – írja a Blikk.

Felidézték: két éve a médiában jelent meg a hír, hogy a testvérével együtt csomagküldő szolgálatot alapított, ezt megelőzően pedig Székesfehérváron ruhakölcsönző szalont működtettek.

Csenge a szexvideó egyik főszereplője volt. Testvérével és még egy lánnyal szórakoztatták Borkait, illetve annak ügyvéd barátját.

Korábban a Nyugati Fény arról írt, hogy a lány 4 évvel fiatalabb Borkai lányánál.

Mint ismert: Borkairól a 2018-as önkormányzati választások előtt egy ismeretlen tett közzé fotókat és egy videót, amelyeken a győri polgármester és több más ember látható félreérthetetlen szituációban.

Az ügyészség Czeglédy Csaba baloldali politikust vádolja azzal, hogy „Az ördög ügyvédje” álnéven az interneten különböző lépéseket tett azért, hogy 2019-ben nyilvánosságra kerüljenek a Borkai Zsoltról is készült intim felvételek.

A politikus tagadja, hogy ő lenne az ördög ügyvédje.

Nem érzem magam bű­nösnek. Bárki is csinálta, zseniális volt. Büszke lennék rá, ha én lennék „Az ördög ügyvédje”

– jelentette ki a tanács előtt Czeglédy.

Czeglédy Csaba a meghallgatása során pontról pontra haladva igyekezett cáfolni, hogy miért nem lehetett ő az elkövető.

Nem kaptam meg a fel­vé­teleket, nem az én kártyámról fizették a Borkai-videó hirdetését. Volt három ismerősöm, akikkel megosztottam a létrehozott Facebook-oldal belépési kódjait és a hitelkártyám adatait. Őket viszont nem vagyok köteles megnevezni, nem könnyítem meg a hatóság feladatát. Az bizonyos, hogy nem én vagyok az ördög ügyvédje. Azt ugyanakkor elismerem, hogy vannak sejtéseim arról, kik állnak mögötte. Nem egy személyről van szó, egy jól fel­ké­szült csoportot sejtek a név mögött

– fogalmazott az ügy fővádlottja.

A Blikk hozzáteszi, hogy a szexvideót több inter­netes oldal megalkotásával nyilvánosságra hozó személyeket szinte terroristaként keresték a hatóságok, még Afganisztánba és Panamába is mentek jogsegélykérelmek. Mégsem sikerült kideríteni, kik voltak az elkövetők.

Forrás: Blikk, atv.hu
Fotó: ATV/YouTube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Védi az ügyészség a pedofil,kurvázó,fiatalkoruval dugó keresztényi fideszeseket.
A csicskák meg örömmel aszisztálnak hozzá.Eszükbe sem jut,ezek az emberek egyeseknek(sokuknak?),példát mutatnak.Aztán lehet a csicskáknak óbégatni amikor egy ilyen példát követő ember,molesztálja a lányát,feleségét.Úgy keresztényileg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 19:53
Akkor majd jól beperli a faszodpajtásokat,aztán fizethetnek.
Készülhettek a lóvét összedobni a gréczynek,mert a faszodpajtása bizosan nem tudja kifizetni.
Legalább a címe igaz,mert akinek ez a szennyoldal teszik amit hazudnak,az mind vadhajtás az országban.Le kell majd nyesni.
kulabombaafityiszre
@Maccska: tegnap, 22:37
Mit nem értesz azon hogy felmentette a bíróság jogerősen.
kulabombaafityiszre
@Maccska: Korábban a bíróság helyreigazításra kötelezte a Pesti Srácokat, most fizetniük is kell a hazugságért. Gréczy Zsolt számos pert indított az őt rágalmazó fideszes kiadványok ellen, valamennyit megnyerte. Összesen 19, az ő igazát bizonyító ítélet született. A mostani az első határozat, amikor a rágalmazó fizetni is kényszerül. A döntés ellen nincs helye fellebbezésnek. Gréczy Zsoltot a perben a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda képviselte
index.hu/belfold/2021/05/17/greczy-zsolt-demokratikus-koalicia-dk-fovarosi-torvenyszek-karterites-per-pesti-sracok/
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:44
Te is kaptál photoshoppolt fényképet a faszpajtásoktól?HAHAHA
kulabombaafityiszre
@Maccska: Borzasztó mennyire nem értitek a lényeget sem a borkai,sem a gréczy sztorival
balos
@dur-bilincs: remélem otthon a koffered vár?Benne a z összes családoddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.