Exkluzív tanút hallgattak ki kedden a Veszprémi Járásbíróságon: K. Csenge az egyik fiatal lány, aki az egyik utasa volt annak a jachtnak, amelyen Borkai Zsolt, az olimpiai bajnok korábbi tornász, Győr volt polgármestere szexbuliban vett részt 2018-ban – írta meg a Blikk.  A lány a hajón készített pikáns jeleneteket nyivánosságra hozó, „Az ördög ügyvédje”-perben tanúként szerepelt. A Blikk úgy tudja, ikertestvére – betegségre való hivatkozással – nem jelent meg. A meghallgatás zárt ajtók mögött történt.

Fordulat Borkai Zsolték szexbotrányában: Előkerült az egyik fiatal escort lány, aki a luxusjachton szórakoztatta Borkait, illetve annak ügyvéd barátját

Fotó: ATV/YouTube

A modell alkatú lány sötét farmerben, csinos felsőben, feltűnően kisminkelve érkezett és ült le a tárgyalóterem elé. Nem tűnt idegesnek, hosszú szőke haját néha hátra vetve bújta a telefonját, arra várva, hogy behívják – írja a Blikk.

Felidézték: két éve a médiában jelent meg a hír, hogy a testvérével együtt csomagküldő szolgálatot alapított, ezt megelőzően pedig Székesfehérváron ruhakölcsönző szalont működtettek.

Csenge a szexvideó egyik főszereplője volt. Testvérével és még egy lánnyal szórakoztatták Borkait, illetve annak ügyvéd barátját.

Korábban a Nyugati Fény arról írt, hogy a lány 4 évvel fiatalabb Borkai lányánál.

Mint ismert: Borkairól a 2018-as önkormányzati választások előtt egy ismeretlen tett közzé fotókat és egy videót, amelyeken a győri polgármester és több más ember látható félreérthetetlen szituációban.

Az ügyészség Czeglédy Csaba baloldali politikust vádolja azzal, hogy „Az ördög ügyvédje” álnéven az interneten különböző lépéseket tett azért, hogy 2019-ben nyilvánosságra kerüljenek a Borkai Zsoltról is készült intim felvételek.

A politikus tagadja, hogy ő lenne az ördög ügyvédje.

Nem érzem magam bű­nösnek. Bárki is csinálta, zseniális volt. Büszke lennék rá, ha én lennék „Az ördög ügyvédje”

– jelentette ki a tanács előtt Czeglédy.

Czeglédy Csaba a meghallgatása során pontról pontra haladva igyekezett cáfolni, hogy miért nem lehetett ő az elkövető.

Nem kaptam meg a fel­vé­teleket, nem az én kártyámról fizették a Borkai-videó hirdetését. Volt három ismerősöm, akikkel megosztottam a létrehozott Facebook-oldal belépési kódjait és a hitelkártyám adatait. Őket viszont nem vagyok köteles megnevezni, nem könnyítem meg a hatóság feladatát. Az bizonyos, hogy nem én vagyok az ördög ügyvédje. Azt ugyanakkor elismerem, hogy vannak sejtéseim arról, kik állnak mögötte. Nem egy személyről van szó, egy jól fel­ké­szült csoportot sejtek a név mögött

– fogalmazott az ügy fővádlottja.

A Blikk hozzáteszi, hogy a szexvideót több inter­netes oldal megalkotásával nyilvánosságra hozó személyeket szinte terroristaként keresték a hatóságok, még Afganisztánba és Panamába is mentek jogsegélykérelmek. Mégsem sikerült kideríteni, kik voltak az elkövetők.

Forrás: Blikk, atv.hu
Fotó: ATV/YouTube

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szerintem tudják ki volt az ördög ügyvédje csak Czeglédyt szeretnék megfogni. Nem tudják.
Amikor belengette az Ördög ügyvédje hogy bizonyítékot tud Jucus leszbikusságára akkor kicsinálták. Kár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:44
Te is kaptál photoshoppolt fényképet a faszpajtásoktól?HAHAHA
kulabombaafityiszre
@Maccska: Borzasztó mennyire nem értitek a lényeget sem a borkai,sem a gréczy sztorival
KisTehen
@m73: onnan, hogy simán lenyeled gyurcsány 2006-os produkcióját ... még vizet se kell innod rá :)
durbincs
@kula: de maga még 1 pöcs-se , csak bedes rakat szxr ?
balos
@dur-bilincs: remélem otthon a koffered vár?Benne a z összes családoddal!
Pegero
Ha összezárnának 1 hétre Czeglédy Csabával, kiszedném belőle, ki az ördög ügyvédje!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.