Az, hogy gyakorlatilag egy pusztaságról van szó.

Egy 821,25 millió forint uniós támogatásból épült római élményparkról osztott meg képeket Hadházy Ákos független képviselő Facebook-oldalán.

821 milliós élményparkot talált Hadházy – Ki nem találná, mi benne az élmény

Kép: Facebook.com

A látványosságot zárva találta a képviselő, kintről nézve azonban azt találta: a közel egymilliárdos támogatásból alig lett valamivel több, mint egy kerítés, egy beton virágládákból épített műrom és pár molinó.

Szerettem volna a Fidesz múzeum igazgatóvá avanzsált koszorús költőjét, L. Simon Lászlót is megkérdezni, hogy mire költötték a 820 milliót

– írja Hadházy. A levelezés nem alakult jól: L. Simon szerinte először visszakérdezett, a képviselő milyen alapon akar tőle bármit megtudni. Hadházy így folytatja:

Küldtem neki mégegyszer a kérdéseket, immár közérdekű adatkérésként megjelölve. Erre – teljesen törvénysértő módon – másfél hónapja egyszerűen semmit nem válaszol.

Ebből a 821,25 millióból épült Verőcén az a stilizált római őrtorony is, amiről – mint írtuk – múlt héten posztolt a képviselő. A torony ottjártakor éppen összeomlóban volt.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pegero: Van élménypark 821 millióért?? Nincs! Akkor mi a problémád? Ez a látvány! Mást nem tud fotózni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@KisTehen: 30 négyzetméteres lakás, több mint 16 millióval tartozik bankoknak, 3,9 millióval pedig magánszemélyeknek.
Lölöke és társairól mit tudsz?
ómió
@Aki Én: Merthogy ott az elmeosztályon hülyére veszik efftársiasságodat, azt a fajkretént!? Ne "aggódj"! Ez csak ott nálatok divat! Mi több: még akkurátus betegkezelés is!
Aki Én
@ómió: Kibaszott unalmas, egysíkú, elmebeteg faszparaszt vagy.
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebetege! Ha nem tetszik a látvány, kerüld a tükröt!
Yoda69
Fura hogy a sok 1 bites fideSS baromnak nem tunik fel, hogy minden egyes fideSSes beruhazas hemzseg a korrupciotol, es az ellopott milliktol, milliardoktol.
balos
@szópó-ómió: nedveske!Mondtam,hogy ha a mama van a tököd hegyén az olyan nemzethys?Bár a jó szakkifejezés a vér fertőzés,úgy hogy szedd gondosan a geci szarát kigyógyít a kórból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.