Minden idők egyik leggyalázatosabb "külügyminisztere", aki valami ellenállhatatlan kényszertől űzve folyamatosan röpköd ide, oda meg vissza - aligha utazik ennyit akár az USA külügyminisztere se, de hát az amik amúgy is hanyatlanak, meg aztán pénzük sincs hozzá - ezúttal Mauritiusban jelentette be az örömhírt: megint győztünk..!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez a Szijjártó olyan, mint a Lolkából a Bolka, miután Lolkát a főnöke alakítja. Erre gondolok:
www.youtube.com/watch?v=iHTWYQAUHYk
Szerintem így találja ki a mi repkedő vitézünk is, hogy a hét páratlan napjain hova a faszba repüljön azon a luxus Falconon, amit természetesen mi vásároltunk a nagy családnak, és amit csak és kizárólag ők használnak. A fasz tudja, hogy mire. Leülnek a Karmelita bőrfoteljébe és megpörgetik a földgömböt. Peti pörget, Viktor rábök. Ennyi. Oda megy, ahol megáll az ész. De csak ők, nem a katonák, akiknek állítólag vásároltuk ezeket a gépmadarakat. Mert ugyan mi kimaradunk a háborúból, de hogy én még egy honvédet sem láttam luxusgéppel csatába menni, az kurva biztos. Meg az is, hogy emellett van ám még két Airbus is, amivel szintén ezek szoktak hol nyaralni, hol gyermeket látogatni menni, amihez nekünk semmi, de a világon semmi közünk nincsen.
kolozsvaros.com/2023/04/20/igy-egetnek-mint-a-rongyot-az-egesz-civilizalt-vilag-elott/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.