A feltételezett elkövetőt, a 29 éves áldozat 34 éves párját már a helyszínen elfogták a rendőrök. A nőt őrizetbe vették a gyanúsítotti kihallgatása során.

Megöltek egy férfit a főváros XIII. kerületében csütörtök este, a rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták – közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 20 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy a XIII. kerületi Danubius utca egyik társasházában egy férfi szúrt sérüléssel fekszik a folyosón. A mentősök megkísérelték a férfi újraélesztését, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt, az áldozat 34 éves élettársát – aki a megalapozott gyanú szerint a lakásban szúrta meg az áldozatot – a helyszínen elfogták, majd előállították. Ezt követően a nőt emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nő nem tett vallomást – írja a rendőrség honlapján.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy az áldozat egy 29 éves férfi volt.

Forrás: MTI, 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok