Közel ötven tanár ment hétfőn reggel a Belügyminisztérium épülete elé, ahol „Nem a státusztörvényre!” feliratú transzparensekkel a kezükben leültek a bejárathoz. Délután tüntetést is tartanak Budapesten, a tervek szerint a résztvevők a Kálvin térről a Belügyminisztérium épületéhez vonulnak majd. Emellett a szakszervezetek azt kérik kollégáiktól, aki nem sztrájkol, élőlánccal vagy más látható módon fejezze ki a tiltakozását. A tüntetést úgy tudjuk, pedagógusok és diákok közösen szervezik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pintér elvtárs összetéveszti a tanárokat egy demens otthon lakóival!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Én azt üzenném vissza, :

Sajnálom, hogy az egyetlen személy (miniszter) által képviselt javaslathoz ragaszkodik, ahelyett, "hogy szakmai partner lenne abban, hogy közösen jobbá tegyük a gyermekek oktatását, a szülők elégedettségét és a pedagógusok helyzetét”
Nessy
Pintér elvtárs összetéveszti a tanárokat egy demens otthon lakóival!
Galway
@Nessy: Pintér elvtárs ezek szerint partnernek tekinti a pedagógusokat! Úgy érzékeli, hogy ők is demensek...
Nessy
nem lehetne ezeket a fenemód "szakértő" minisztereket nem itthon képzett MI-re cserélni? Ha a 4iG informatikusai beadnák neki ezt a sok honi "rendeletet, ötletet" minden processzora tönkremenne pár perc alatt!
Havanagi
Mindenki azt mívelje,amihez ért.Az ő szakterülete az olajszőkítés,egyébként meg túlkoros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.