Úgy tűnik, az a gyakorlat -ukáz- a kormány kommunikátorainál, hogy mindenkire kiosztanak pár ellenzéki oldalon közszerepet vállalót, -legyen az aktív politikus, vagy véleménnyilvánító- akiről napi rendszerességgel kell írni valami dehonesztálót. Ha a kijelölt éppen nem tesz semmit amibe beleköthetnének, akkor sincs probléma, előkotornak pár régen megcáfolt állítást és átfogalmazva újra hírt kreálnak belőle. A gyakorlat alól Vágó István sem kivétel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Vágó mehetne már a búsba! Unalmasak a nyikorgásai!
nemkati
@Maccska: 1998-ban a közmédia még valóban közmédia volt. 0rbánnak nem kellett milliárdokat fordtani saját médiára, besétált a köztévébe, közrádióba, és arról beszélt, amiről csak akart, amikor, ahányszor csak akart.

'Az első Orbán-kormány a rendszerváltás utáni negyedik kormány volt 1998–2002 között. Létrejöttét az FKgP tette lehetővé: 82 helyen léptette vissza képviselőjelöltjeit a második forduló előtt, ezzel megfordította a választási eredményt. '

Na így nyert a Fidesz.
Béla333
Pifffta! Kint voltál tegnap a tanárok-diákok tüntetésén? Ja? Nem?
Te és a DK-s haverjaid csak a reményt hozzátok, de ha tenni kell, akkor udvariasan előreengedtek mindenkit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.