Egyéb funkciókkal is felruházzák.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" A sajtótájékoztató végén Rétvári Bence prezentálta is a digitális egészségügyi alkalmazás működését: egy belvárosi patikában ennek segítségével váltotta ki a számára felírt készítményt. "...ezt a kamu dumát...ha a doki felküldte a receptet a felhőbe, semmiféle applikációra nincs szükség, csak a TAJ számra, meg az igazolványra, ha nem ismer a patikus...szeretik fényezni magukat ezek a fideszes fartúrók...
VASTAGBŐR
@Pálinkás Pál: vannak ám a tarsolyban milliárdos szoftverek is amik pihennek. Nem a pegazusra gondolok. Bár nem vagyok egy backend senior de a 20 dolcsis szivacsot is láttuk meg a kréta opciót. Ne reagáld túl. Ez csak egy applikáció. Inkább a túlárazott plasztik kártyákról elterel(het)te akkoriban figyelmet eme applikáció.

De inkább a cikk lényege .: " Hozzátette, hogy elkezdtek dolgozni a gyógyszerbiztonsági irányelv megújításán; reményei szerint néhány hét múlva ez a munka befejeződik."

Hát azon lehet van mit dolgozni kedves Bence mert van készletfogyás ...
Dr. Falus Ferenc,
Németh Tibor Alsóújlak,
és remélni Bajkai bácsit sem az oltás fejezte be ... mert nagyon bízott benne ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.