A Klikk TV Mélyvíz című műsorában Balázs Péter volt uniós biztos vendégeskedett, a  közgazdász, diplomata szerint Szijjártó fő feladata, hogy demonstrálja a szövetségi rendszerünkön kívüli, olykor azzal szembenálló kapcsolatokat. 

Elmondása szerint az egész magyar külpolitika a feje tetején áll, mert az lenne a természetes, ha egy ország a szövetségi rendszeren belül építene szoros bizalmi, stratégiai kapcsolatokat és azon kívül kezelné a további partereket.

Ez a mai magyar külpolitikában fordítva van. Az Orbán féle külpolitika 2014 óta kezdett leválni a szövetségi rendszerünkről és azóta elég egyértelműen halad a szélsőjobb irányába. Az amerikai republikánus pártnak is a szélső jobbszéle felé tart, ezt nyíltan vállalja és hirdeti.

- jelentette ki.

A volt külügyminiszter és uniós biztos felrótta a kormánynak, hogy nem a valóságról tájékoztatja a közvéleményt.

Orbán hagyományosan a konfliktusok gerjesztéséből és rossz hírek terjesztéséből építkezik. Megijeszti és riogatja a közvéleményt, majd megjelenik a megmentő szerepében. Ez leszoktatja az embereket a gondolkodásról és az elemzésről, élükön a nekik dolgozó újságírókkal, akik készségesen veszik be a szövegeket, ahelyett, hogy az újságírói hivatáshoz méltóan, a valóságot próbálnák felmutatni.

- tette hozzá.

A további részletek a Hírklikken olvashatók. 

Forrás: Hírklikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tonyróma
Ezt is tudjuk,2015-től a turbó gombot is nyomogatja hozzá.
A másik oldal dettó a kollaboránsokkal együtt.
szegény hazám
@Horizont: Meghallgattam a szófosását 1989-ben, amikor a negyedikes gimnazistákat kábította abban az intézményben ahol dolgoztam. Már akkor mondtam, hogy ez egy rohadt tróger alak. Igazam lett. Hibáztam, mert akkor még kizavarhattam volna havat lapátolni.
jáger laszló
Or Bán kiadta a parancsot
Térdre ,imára magyar és imádkozzatok!!
1 a jelszónk az ukrán béke!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Balázs efftársnak is delíriumai vannak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.