Paul Goble volt CIA-elemző szerint Vlagyimir Putyin katasztrofális ukrajnai inváziója miatt Oroszország atomfegyveres, háborúzó miniállamokra fog szétesni – írta meg az Index.

Döbbenetes kijelentést tett a CIA volt elemzője: Oroszország háborúzó miniállamokra fog szétesni, Putyint pedig meggyilkolják
Kép: Pixabay

Az ukrán védelmi minisztérium nem hivatalos adatai szerint az orosz halottak száma megközelíti a 200 ezret, illetve több mint 17 milliárd font (7000 milliárd forint) értékű felszerelés veszett oda.

Paul Goble, a Szovjetunió és Oroszország elismert szakértője, a CIA, valamint az amerikai külügyminisztérium korábbi tanácsadója a The Sunnak most arról beszélt, „az emberek egyre nyitottabbak arra, hogy Oroszország feldarabolódhat”.

Valószínűleg más lesz, mint a nagy birodalmak szétesése. Kaotikus lesz. Amit az egyik évben látunk majd, az két év múlva már nem ugyanaz lesz

– jelentette ki a szakértő, aki szerint a világ egy „nukleáris Jugoszláviával” áll szemben. Goble hangsúlyozta, el kell kerülni azt a rémisztő helyzetet, amikor egy sor állam tesz szert tömegpusztító fegyverekre.

A szakértő szerint Putyin végzetes hibát követett el Ukrajna lerohanásával, valamint azzal, ahogyan Oroszországot irányította, ugyanis instabillá tette az országot.

A legvalószínűbb helyzet az, hogy Putyint olyan emberek ölik meg, akik rájönnek, hogy tönkretette az országot

– vélekedett Paul Goble.

Forrás: Index

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ha Ha ha az orosz nép hamarabb fog meghalni putyinért minthogy megöljék. Oroszország még nem veszített egy háborút sem!Szerintem most sem fog :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenebohóc
@Eladott Ország: Addig örülj, amíg ő a főnök! Utána... az özönvíz!!!
rokker33
@teuton: mit veszített Oroszország baromarcú? Max pénzt amit beleölt a háborúba,de területet és hatalmat nem! Sztálin haláláig kitartott míg Hitler öngyilkos lett/vagy elmenekült,ezzel megpecsételte Németország és Európa sorsát! Az usa meg minden háborúba beleavatkozik ,de csak azért hogy azt jobban elhúzódjon az ő hasznukra .Ha az oroszok nem indulnak meg Berlin felé az usa sem mozdul meg,talán még tovább is tartott volna a 2.vháború.
rokker33
@Toller Béla: talán grúzia meg krim félsziget volt a gyengébb náluk, őket le is győzték gyorsan, de mikor Afganisztánban vagy Irakban nem tudom már pontosan hol harcoltak a kecskebaszók ellen ott is megállták a helyüket.A 2. Vh ban sem Oroszország volt a provokátor hanem németek és természetesen az usa..Ők nem voltak ap vesztes oldalon most sem lesznek hisz még be se vetettek mindent.A háború még csak ezután jön...
teuton
@rokker33: Baromarcu analfabeta! Olvass mar utana, mikor leptek ki az oroszok az 1. VHbol es mit vezstettek! Hol voltak a nemetek 1941ben? Moszkvaban a kertek alatt! Akkor kezdett nekik az USA fegyvert es felszerelest szallitani! Tanulj mar meg a baromsagok beböfögese helyett olvasni!!! A josolgatasok helyett pedig, ha olyan kiraly vagy benne, akkor ne baromsagokat firkalj, hanem lottozz! Vagy mosogass tovabb ott Ausztriaban!
csak úgy....
@rokker33: "@csak úgy...: nem a ruszki nép nyirta ki a cár családot te analfabéta, hanem egy felsőbb hatalom" :) mond csak, te valóban ennyire hülye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.