Paul Goble volt CIA-elemző szerint Vlagyimir Putyin katasztrofális ukrajnai inváziója miatt Oroszország atomfegyveres, háborúzó miniállamokra fog szétesni – írta meg az Index.

Döbbenetes kijelentést tett a CIA volt elemzője: Oroszország háborúzó miniállamokra fog szétesni, Putyint pedig meggyilkolják
Kép: Pixabay

Az ukrán védelmi minisztérium nem hivatalos adatai szerint az orosz halottak száma megközelíti a 200 ezret, illetve több mint 17 milliárd font (7000 milliárd forint) értékű felszerelés veszett oda.

Paul Goble, a Szovjetunió és Oroszország elismert szakértője, a CIA, valamint az amerikai külügyminisztérium korábbi tanácsadója a The Sunnak most arról beszélt, „az emberek egyre nyitottabbak arra, hogy Oroszország feldarabolódhat”.

Valószínűleg más lesz, mint a nagy birodalmak szétesése. Kaotikus lesz. Amit az egyik évben látunk majd, az két év múlva már nem ugyanaz lesz

– jelentette ki a szakértő, aki szerint a világ egy „nukleáris Jugoszláviával” áll szemben. Goble hangsúlyozta, el kell kerülni azt a rémisztő helyzetet, amikor egy sor állam tesz szert tömegpusztító fegyverekre.

A szakértő szerint Putyin végzetes hibát követett el Ukrajna lerohanásával, valamint azzal, ahogyan Oroszországot irányította, ugyanis instabillá tette az országot.

A legvalószínűbb helyzet az, hogy Putyint olyan emberek ölik meg, akik rájönnek, hogy tönkretette az országot

– vélekedett Paul Goble.

Forrás: Index

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ha Ha ha az orosz nép hamarabb fog meghalni putyinért minthogy megöljék. Oroszország még nem veszített egy háborút sem!Szerintem most sem fog :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...így már kezd érthetőbbé válni, hogy a cia miért alkalmaz kuruzslókat meg mindenféle eszement jóslókat...csak az nem érthető, hogy ha ilyesmit akar csinálni akkor azt miért kotyogja ki ?
Sámannus
A geciknek annnyi segget nyalni, faszt szopni hatalmas kihívás lesz ám mint amennyi keletkezik! A mol vezérnek sikerült kinyögni, milyen okés lesz minden a háború után. Jön a dőzsi habzsi neki úgy véli..
Csak mi az oroszokkal mindig a rövidet húztuk.
Eladott Ország
Úgy legyen! Egy KGB-s pszichopta idiótával kevesebb lesz! Magyarországot, meg a bűnöző román cigány és politikai prostituált bandája teszi tönkre illetve már tönkre is tette!
Béla333
Na most kell a Bencsiknek meg a Bayer Zsóóóótinak bevonulni az orosz hadseregbe, hogy megvédjék Putyin becsületét!
Hajrá hülyemagyar maffiahívők! Menjetek! Harcoljatok! Barmok!
szegény hazám
"A legvalószínűbb helyzet az, hogy Putyint olyan emberek ölik meg, akik rájönnek, hogy tönkretette az országot" Csak nyugalom. Minél előbb, annál jobb!
rokker33
Ha Ha ha az orosz nép hamarabb fog meghalni putyinért minthogy megöljék. Oroszország még nem veszített egy háborút sem!Szerintem most sem fog :)
FLETÓ
... miután Zelenszkijt a főnöke szétverette, mint ahogy annak idején a nagy Che Guevara-t!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230501141608che.jpg
teuton
@rokker33: Analfabeta, ajanlom, hogy tanulj meg olvasni! Mi lett az 1. VH vegen Oroszorszagbol? Mi lett volna ha, az amik nem tamogatjak fegyverszallitassal az oroszokat 1941töl? Akkor Nemetorszag fövarosa most Moszkva lenne! en.wikipedia.org/wiki/Lend-Lease
Virág Árpád
@rokker33: Hagyd szegényt, nagyon bolond! @teuton: utolsó emléke a régi majálisokról:

kepfeltoltes.zapto.org/public/202305011516215.jpg
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek a figyelmébe:
"Fordulat Bahmutban: megindultak előre az ukránok, és elkezdték kiszorítani az oroszokat
Amikor már eldőlni látszott a város sorsa, új támadást indítottak az ukránok, és a város több részét is felszabadították. "
www.vg.hu/kozelet/2023/05/fordulat-bahmutban-megindultak-elore-az-ukranok-es-elkezdtek-kiszoritani-az-oroszokat?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
zenebohóc
Jó lesz ezt a kijelentést komolyan venni! Ugyanis egyszer már megtörtént - még Szovjetunió volt a neve! Akkor is a CIA ügyeskedése eredményeképpen majdnem kitört a III. Világháború! Talán el kellene gondolkodni, hogy az USA marad végleg az Atlanti-óceánon túl, s a Csendes-óceán felől sem próbálkozik Eurázsia irányába "műveleti" tevékenységet még tervezgetni sem! Annak ugyanis sose lett jó vége! Lásd utóbb Afganisztán 20 éves ...
Eladott Ország
@rokker33: ma, 13:56 ♦ A kép alapján gondolom tudod, hogy szerintem mi jár neked!
i.imgur.com/sM7ccef.jpg
csak úgy....
@rokker33: ha a ruszkik , minden szívfájdalom nélkül kinyirták a cári családot és az orosz arisztokraták 90% át, akkor miért ne nyírhatnának ki egy paraszti (muzsik) származású putyint? ti hajlamosak vagytok túlértékelni azt a szöszi csöppséget, aki nagyon sok ruszkinak megkeserítette az életét és többet lopott mint a fidesz 0rbánostól!
kulabombaafityiszre
@rokker33: A krími háború 1853 és 1856 között Délkelet-Európában és a Közel-Keleten, egyfelől az Orosz Birodalom és szövetségesei, másfelől az Oszmán Birodalom és az azt támogató brit–francia–szárd szövetséges erők, illetve különféle nemzetiségű önkéntes csapatok részvételével zajlott. Az összetűzést az Oszmán Birodalom balkáni és fekete-tengeri területei iránt támasztott orosz igény indította el, amely kiváltotta az orosz terjeszkedést ellenző nyugat-európai nagyhatalmak beavatkozását, a Brit Birodalom és a Francia Császárság katonai intervencióját, hogy megakadályozzák a meggyengült Oszmán Birodalom összeomlását, vagy jelentős balkáni és kaukázusi területvesztéseit. A háborút az 1856-os párizsi szerződés aláírásával zárták le. Katonai veresége nyomán Oroszország politikai és diplomáciai elszigeteltségbe került.
csak úgy....
@sgl: erdogán is megfostosodott, tán azt is elviszi allah...
csak úgy....
@Maccska: unlak tibim , beszélgess magadban shikarival!
amortizáltok
Isten Malmai lassan ŐRÖLNEK várjuk ki aztán orbánból is max NÉRÓ lesz
jesz
ő már csak tuggya..elvégre CIA elemző(volt)
Eladott Ország
Egyszerű infografika 38 másodpercben a béketábornak, a békepapagájoknak, a békeharcosoknak, a békegalamboknak.
twitter.com/i/status/1652819523244785669
rokker33
@teuton: dehogy lett volna a fővárosa te idióta! Se a1.se a 2.világháborúban nem volt vesztes oldalon :) Németország viszont jelenleg is vesztésre áll legalábbis a gazdaságuk nem fogja elbírni a sok migránst :) @Eladott Ország: 15:47 a mocskos qva anyádba dugd te idióta @csak úgy...: nem a ruszki nép nyirta ki a cár családot te analfabéta, hanem egy felsőbb hatalom ...Nagyon meglepődnék, ha most is ez történne.@kulabombaafityiszre: azt is vedd számításba hogy az 1850 1900 as években még nem volt erős az orosz gazdaság.Egy világháború azért nagyobb gazdasági kárt okozott nekik mint egy 2 ország közötti konfliktus és mégis talpon tudtak maradni, sőt jelenleg ők állnak nyerésre :)
amortizáltok
@sgl: de Rómát csak felgyujtotta ez meg az uniot meg a hazánkat nem elég gajra verte
jáger laszló
A CIA úr víziója annyira hiteles ,hogy szerintem maga sem hiszi L de érdekes 1teória!!!
Szerintem is csak 1 brain stormimg!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
@rokker33: Nem veszített...sunyi módon mindig a nála gyengébbeknek ment neki, lehetőleg megfosztva az ellent a védekezés minden lehetőségétől ! Most is így próbálkozott, nem adott el Ukrajnának már szinte semmit, nem töltötte a német gázraktárakat, módszeresen pusztítja a civil infrastruktúrát...és most ráadásul veszteni is fog ! Most az erősebbel kezdett ki , mert lenézte már a világot !
teuton
@rokker33: Te sem leszel mar hülyebb!!! Miota volt a NYERTES oldalon Oroszorszag az 1 VHban??? Mar a befejezese elött kilepett es vesztett! A 2. VHban pedig 1941 ota segitette az USA mindennel! Idiota fitymaszos vagy es maradsz, josolgatsz baromsagokat! Lottozz inkabb!
zenebohóc
@Eladott Ország: Ha ez ilyen egyszerű lenne...
Eladott Ország
@zenebohóc: ma. 06:47 ☺ Putyin padlóra került, innen már nem fog tudni felállni. 70 éves. Ennek már akkor se áll fel, ha fejre áll. Putyin magányos, tudja, hogy nem szereti senki. Az országa csóró, nincs mire büszkének lennie. Aki hozzá dörgölődzik (Orbán és társai), az is csak a saját bőrét, hatalmát mentené általa, potyalesők. Irigy a fejlődésre, az összefogásra. Megbecsülésre, tiszteletre vágyik, csak hát nincs miért. Ez a háború sem dicsőséget hoz, nem nagyságát bizonyítja, ahogy várta, hanem szégyent, megvetést hoz rá. Nem tudom, hogy melyik a rosszabb. A mi pávatáncos, sunyi lókupecünk, vagy egy KGB-s pszichopata. Egy KGB-s pszichopata, egyértelműen. Ehhez képest a miénk egy ártatlan gyökér. Persze nem a szándékai, inkább a korlátozottabb lehetőségei miatt. Putyin: Seghülye vagyok ahhoz, hogy az országomban jólétet csináljak, úgyhogy inkább háborúzok...
uploads.disquscdn.com/images/64c076649cf14824ed65e665e909ba6437775492c215461580ef5220d3440227.jpg?w=800&h=548
Az orosz helyzet...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317325773_10231088024450985_6222523406127227639_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=5ZHO8OlUuFAAX_NMChU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDOkMbJRO_ws7igpdGLIk5N0rZKUszAZcZHtT_8c5TpNA&oe=6455A5A3
Ez meg a magyar, csak nem jut mindenki asztalára ..
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317439026_2909782052487682_3556790632304703500_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=lG0sEEpp8BgAX8HFcWr&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfClpWf3mB45DZ1ZrP5a5COhCVNoPZAznNZAmegk6cBc_g&oe=64559C87
zenebohóc
@Eladott Ország: Addig örülj, amíg ő a főnök! Utána... az özönvíz!!!
rokker33
@teuton: mit veszített Oroszország baromarcú? Max pénzt amit beleölt a háborúba,de területet és hatalmat nem! Sztálin haláláig kitartott míg Hitler öngyilkos lett/vagy elmenekült,ezzel megpecsételte Németország és Európa sorsát! Az usa meg minden háborúba beleavatkozik ,de csak azért hogy azt jobban elhúzódjon az ő hasznukra .Ha az oroszok nem indulnak meg Berlin felé az usa sem mozdul meg,talán még tovább is tartott volna a 2.vháború.
rokker33
@Toller Béla: talán grúzia meg krim félsziget volt a gyengébb náluk, őket le is győzték gyorsan, de mikor Afganisztánban vagy Irakban nem tudom már pontosan hol harcoltak a kecskebaszók ellen ott is megállták a helyüket.A 2. Vh ban sem Oroszország volt a provokátor hanem németek és természetesen az usa..Ők nem voltak ap vesztes oldalon most sem lesznek hisz még be se vetettek mindent.A háború még csak ezután jön...
teuton
@rokker33: Baromarcu analfabeta! Olvass mar utana, mikor leptek ki az oroszok az 1. VHbol es mit vezstettek! Hol voltak a nemetek 1941ben? Moszkvaban a kertek alatt! Akkor kezdett nekik az USA fegyvert es felszerelest szallitani! Tanulj mar meg a baromsagok beböfögese helyett olvasni!!! A josolgatasok helyett pedig, ha olyan kiraly vagy benne, akkor ne baromsagokat firkalj, hanem lottozz! Vagy mosogass tovabb ott Ausztriaban!
csak úgy....
@rokker33: "@csak úgy...: nem a ruszki nép nyirta ki a cár családot te analfabéta, hanem egy felsőbb hatalom" :) mond csak, te valóban ennyire hülye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.