Varga Judit férje, aki hamarosan az exférje lesz, egy igazán érzelmesre sikeredett Instagram-posztban mond búcsút a közös házuknak, de ennél talán többnek is.

Varga Judit férje búcsúzik: „Úgy érzem, hogy kitépik a szívemet és haragszom magamra”MTI/Máthé Zoltán

Ahogyan mi is megírtuk, Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter válnak. 

Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. (...) A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak.

– írta Magyar egy kvázi bejelentő-posztban. Azóta kiderült, hogy a férfinak valószínűleg már van is valakije, ez viszont nem tántorította el attól, hogy egy érzelmes Instagram-bejegyzéssel elbúcsúzzon a közös családi otthon emlékétől.

Az index.hu egy fotót is közzétett magáról a bejegyzésről, így a szöveg elejétől a végéig elolvasható:

Varga Judit férje búcsúzik: „Úgy érzem, hogy kitépik a szívemet és haragszom magamra”

Forrás: index.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Őszinte legyek? Ki nem szarja le, hogy ezek most válnak?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@gina: Hát akkor miért tartott 18 évig ki?Netán kitartották a kirakatba?Kurva is lehet 1 hímnemű!Bár nem így "azonosítják"!
drrotf
Azt azért megjegyezném a mellett hogy tényleg a válás az magánügy, hogy a családról könnyebb beszélni és mesélni, mint három gyerekkel a családban maradni!Varga Juci és volt férje ne papoljon arról hogy a "család az család!"Majd most megtudják, hogy a csonka család is rengeteg problémával jár és nem kellene különbséget tenni a között hogy van -e férfi vagy nő a családban.Ilyenkor még nehezebb az gyerekek nevelése, mert olyan problémákat is meg kell majd oldani amit egy teljes családban nem merülnek fel, de ezt mindenki tudja aki egy csonka családdal rendelkezik.
balos
@Horizont: Igaz lehet,mert a felelőség is nyomta helyette!
Havanagi
Az apuka átment celebbe.Olyan anyagi háttérrel,ami neki van,nem kellene magát sajnáltatni.hvg.hu/itthon/20200406_varga_judit_igazsagugyi_miniszter_eross_monika_orszagos_birosagi_hivatal_elnokhelyettes
Egyszerűen szánalmas!Számomra meg undorító.A gyerekek sem fogják úgy megérezni,mint az,aki egyedül marad 2-3 gyerekkel,üres zsebbel és hátszél nélkül.El kellene takarodni a nyilvánosság elől.
Nanya
@Béla333: Baj az ha én le is köpöm?
Félix
@Horizont: Kicsit elfutott velük a ló! Nagy kocsi nagy ház! Kis öröm! Van ez így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.