A mögöttünk hagyott hétvégén ismét egy keresztény talapzaton álló téma volt az, amely egy zászló alá terelte a magyar társadalmat: ezúttal Ferenc pápa apostoli útja váltotta ki az egész ország szimpátiáját, sőt, egy pillanatra még a politikai csatározások is megszűntek és a baloldal nagyobbik része legalább csöndben maradt a Szentatya látogatásának idejére. Karácsony Gergely főpolgármester és helyettese pedig még arra is hajlandó volt, hogy állami vezetők közé ülve hallgassa végig a katolikus egyházfő Kossuth téri miséjét.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Európa jövője a haladásban, az átláthatóságban, a fenntartható gazdálkodásban, a tisztességes politizálásban van.
Kaszab Zoltán, te , és akiknek a nevében nyilatkozol, nem feleltek meg ezeknek a követelményeknek.
Hogy egy kicsit fokozzam: hazug, fejletlen, antiszociális népségnek nincs helye Európában.
csak úgy....
a begyöpösödöttek és a jövökép! :) térdre csuhások...
kereső
Két klasszikust idézek válaszként: " Lóx@rt mama", " A lónak a f@xát".
Válogasd ki, hogy melyik tetszik- nektek annyi közötök van a "keresztény konzervativizmushoz", mint mackósajtnak a brummogáshoz.
Európa jövője az "általános közjó"-ban, a fenntartható gazdálkodásban, a magas szinvonalú oktatásban van. Az általatok "preferált" , és erőltetett vallásosságnak ezekhez nincs semmi közük. Csak és kizárólag a magatok nevében beszéljetek- mert Európa nem kiváncsi erre az avitt, retrográd politikára, amit ti erőltettek., amelynek semmi köze sem a kereszténységhez(Krisztus), sem a konzervativizmushoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok