Vágó István volt kollégája, Kálmán Olga a Parlamentben emlékezett meg Vágó Istvánról.

"Hiányozol" – Már a Parlamentben is téma Vágó István hirtelen halála

Vágó Istvánt egy ország szerette. Később már csak a fele. Forrás: RTL

A szombatra virradó éjjel elhunyt Vágó István halálhíre megrendítette az országot. A műsorvezetőből lett politikust sokan gyászolják és volt, aki halálában is támadta őt, leginkább politikai nézetei miatt, mivel a Demokratikus Koalíció (DK) tagja volt. A DK saját halottjának tekinti Vágót, Kálmán Olga a keddi parlamenti ülés során fel is szólalt kollégája emlékére, elcsukló hangon mesélve Vágó életútjáról – írja a Blikk.

A Demokratikus Koalíció közössége megrendülten búcsúzik Vágó Istvántól. Egy barátot, bajtársat vesztettünk el. Mindig azt mondogatta, hogy megtisztelő számára, hogy a DK tagja, de hát valójában számunkra volt megtisztelő, és számunkra volt megtiszteltetés, hogy egy ilyen felkészültségű, műveltségű, tisztességes demokrata erősítette a Demokratikus Koalíciót

- fogalmazott a könnyeivel küszködve Kálmán Olga, aki a felszólalásáról készült felvételt Facebook-oldalán is megosztotta.

Vágó István pótolhatatlan űrt hagy maga után. Személyisége, humora, hangja, egész lénye hozzá tartozott az elmúlt évtizedek Magyarországához. Fontos volt, hogy ez az Ország Házában is elhangozzék, és bekerüljön az Országgyűlés jegyzőkönyvébe. Pista, szeretünk, nyugodj békében, emléked megőrizzük!

– írta a poszthoz, melyhez később egy komment formájában hozzátette:

Napok óta arra gondolok, hogy ez biztosan csak egy kegyetlen tréfa, rossz álom, hogy ez nem történhetett meg. Mennyi közös beszélgetés, munka vált egy másodperc törtrésze alatt emlékké. Hiányozol István! Nemcsak a barátaid, hanem az egész magyar közélet lett szegényebb.

Forrás: Blikk
Fotó: RTL

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
@Maccska: Ezt magasztosnak szántad, de bugyutaság lett belőle.

Kommentelted, hogy mit nem kommentelnél, amit korábban te is kommenteltél.
2+2 néha öt a fideszeseknél.
Namely
És a vasutas Józsi bácsi mért nem kell, hogy szerepeljen az Országgyűlés jegyzőkönyvében?
Namely
@m73: elég jól játszod a hülyét. Talán nem véletlenül.
Németh István
Addig kóstólgata a pápa bácsit, ez amoslák vágó istvánnak nevezett senkiházi, hogy Istenke aszonta nekije > na te moslék szemétláda, megbocsájtok neked, nem kell élned az emberek közt, úgy is alkalmatlan vagy rá! Világbani életedben a tisztességes emberek tönkretevője voltál, besúgó áruló nyavadék! Hát szabadúlj meg az élettől ÁMEN!
ÉS ezttet fogja mondani az agresszot usa -nató moslékokra is! MERT ISTENKE MINDENT LÁT!!! HOGY >> akik abból élnek, hogy felbújtanak, agresszorkodnak és kirabolnak országokat, AZOK FELSZÁMOLTATNAK!!! Ideje a világ országainak egy kis háborút csinálni az usa területén is, HOGY MEGTUDJÁK MI A SZENVEDÉS, A NÉLKÜLÖZÉS, A JÖVŐ NÉLKÜLI LÉT!
Higyjük el amit az usa ma művel az az emberiség elleni bűncselekmény ezért bűnhődnie kell!
DE BŰNHŐDNIE KELL AZOKNAKL IS AKI E MOSLÉK TEVÉKENYSÉGÉBEN TÁMOGATJA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.