Május 4. és 5. között rendezik meg a második magyarországi CPAC-t, az amerikai konzervatívok egyik fontos konferenciáját. A meghívottak alapján ez inkább egy woke- és genderpropaganda-ellenes show-műsor lesz, nem a politikai szövetségépítés fóruma. A budapesti CPAC nem a valódi szövetségépítést szolgálja, „inkább PR-erődemonstráció, ami leginkább Orbán Viktor teljes körű nemzetközi elszigetelődését hivatott ellensúlyozni – mondta a Szabad Európának Zgut-Przybylska Edit, a CEU Demokrácia Intézetének vendégkutatója.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Elstartolt az amerikai konzervatívok CPAC nevű, belterjes, köldöknéző szeánsza Budapesten, ahol felvonulnak a magát kereszténykonzervatívnak tartó Orbán-kormány legnagyobb, magukat szintén kereszténykonzervatívnak tartó külföldi barátai, köztük botrányhősökkel, szexista, rasszista, zsidózó, nyíltan Moszkva-párti vagy éppen férfiként más férfiak kéretlen fogdosása miatt perbe fogott erkölcsi világítótornyokkal. Tucker Carlsontól Jair Bolsonaro bukott brazil elnök fiáig mindenki itt lesz, akire az Orbán-rezsim felmagasztalásában Orbán és köre számít." Ami a CPAC konferenciát illeti, ott tényleg meg fog jelenni, és fel fog szólalni a világ szélsőjobboldali csűrhéjének a színe-java, akik rasszista, homofób, antiszemita szövegeket fognak nyomatni ezerrel, és habzó pofával fogják szidni a baloldaliakat, és a liberálisokat. Felfordul a gyomrom ezektől a náci férgektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.