A miniszterelnök szerint Magyarországon lehet tüntetni, tiltakozni a kormány ellen, a legutóbbi, Karmelitánál történt kerítésbontásra adott rendőri válaszreakciót – könnygáz és gumibot használata, előállítások – viszont Orbán Viktor jogszerűnek tartja, legalábbis nem ítélte el. Arra figyelmeztetett: a törvényeket tanárnak, diáknak, pedagógusnak és politikusnak is be kell tartani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nem a kordon mögé kellen bújnod Orbán hanem bátran az emberek közé menni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Nem a kordon mögé kellen bújnod Orbán hanem bátran az emberek közé menni.
Béla333
"..a törvényeket tanárnak, diáknak, pedagógusnak és politikusnak is be kell tartani."

Először is olyan törvényeket kell hozni a nép szolgáinak (miniszter!!), ami az embereknek megfelelő! Utána lehet megkövetelni a törvények betartását!
Béla333
Másodszor: az ellenzék helyében én biztosan megnézném azzal a céggel az állam által kötött építési, felújítási szerződést, amelyiknek a kordonja a kolostor körül van már évek óta.
Ugyanis ha nincs munkavégzés, akkor nincs határidő, az meg miféle vállalkozási szerződés?
Basszus! Még majd nekem kell megmondani az ellenzéknek, hogy mit kellene tenni?
kereső
Érdekes, amikor itt volt a Pápa, akkor nem volt "épitési telek"- csak előtte, és utána?? Mert kordon nem volt a pápoa látogatás idején. Jobb hazugság nincs orbán???
Félix
@KisTehen: Szerinted ő vak? De tisztán lát! Te állítólag látsz és mégis vak vagy mert hülyeségeket beszélsz! Na eszt add össze vadbarma!!!
Félix
Milyen jól tudja másoknak mit nem szabad! De lopni és hazudni szabad?
drrotf
Az olyan ember aki szintén kordont bontott az ne mondja már meg ,hogy mit lehet csinálni egy feleslegesen felállított kordonnál!Tartotta volna be ő is a szabályokat akkor most prédikálhatna joggal!
Peller Anikó
Látta már valaki azt az építkezést? Tehén! Gyerünk némi videóval, a véres rendőrterrorról biztos készült néhány felvétel, darukkal, betonkeverővel, téglarakásokkal vagy valami.
gina
Te patkány , törvényröl ugatsz, de te ha kell naponta megszegenéd ,de elötte megváltoztatod száj ized szerint,,retkes putris,, ilyen aljas szemét vezetöje sosem volt ennek az országnak,,
gina
Egy angol király és a többi, kimegy a néphez kezet fogni, te zsiros cigány, téged kordonnal kell védeni, mert félted azt a tyúkszaros életed de tudod is miért??? félsz ugye??? jobb is, mert nem élnéd túl...
Peller Anikó
Na itt is van az építkezés ami nincs,

propeller.hu/itthon/3924131-unasig-sulykolt-fideszes-hazugsag-dolt-meg-ma-emiatt#v3654733

Csak az unásig sulykolt fideszes hazugságáradat. Mindig és mindenben hazudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.