Mostantól bizonyos, amit eddig is tudtunk: nem egy láthatatlan építkezés, hanem „védett személyek biztonsága miatt” tartják lezárva a fideszes "újbeszél" által Karmelitának becézgetett Miniszterelnöki Hivatal környékét.

Unásig sulykolt fideszes hazugság dőlt meg ma: emiatt verik össze gyerekeinket Orbán pribékjei

Orbán rendőrei magyar gyerekeket vernek. Forrás: Momentum

V. Naszályi Márta, az I. kerület polgármestere Hadházy Ákosnak küldött válaszlevelében írta meg, hogy

a Színház utcában a forgalomtechnikai lezárás biztonsági okból történt, védett személyek biztonsága érdekében, ezt a Készenléti Rendőrség jogszabályi felhatalmazás alapján megteheti.

A lezáráshoz nincsen szükség a Budavári Önkormányzat hozzájárulására.

Még 2021. november végén zárták le teljes hosszában a Parlament épületéből a Várba áthurcolt Miniszterelnökség előtti Színház utcát. Itt található Orbán Viktor hivatala, a Miniszterelnökség épületegyüttese, valamint Rogán Antal irodája is

– írja a Telex.

A közterület lezárását a Várkapitányság Nonprofit Zrt. a következővel indokolta:

Érdemben megkezdődött a Honvéd Főparancsnokság megújításának daruállítással is járó szerkezetépítési szakasza”, ezért „a kivitelező kérte az organizációs terület módosítását.

Gulyás Gergely egy 2022. decemberi kormányinfón azt mondta, építőanyagok lesznek az utcán, építési munkák zajlanak,

ezek még inkább élesbe fordulnak a következő hetekben, a bejutást nehéz lesz biztosítani.

Január közepén, ottjártunkkor nyoma sem volt annak, hogy bármiféle építkezés zajlana a Színház utca Karmelita felőli oldalán, a szolgálati autók, a hivatal dolgozói, valamint az ide érkező vendégek zavartalanul közlekedhettek a területen.

Immár bizonyított tény – persze eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek –, hogy cinikus hazugság az »építési kordon« folyamatos emlegetése (…) ez a válasz egyértelművé teszi: a ketrec a hazugság és a cinizmus szimbóluma. Így végleg lebukott a gyáva, hazudozó kormány. (…) A most kiderült tény azonban nem sokat változtat azon, hogy kell-e még kordont bontani, sőt. Miután már biztosan tudjuk, hogy semmi köze az építkezéshez, még egyértelműbb, hogy a hazug és cinikus kormány szimbóluma

– írta V. Naszályi válaszáról szóló bejegyzésében Hadházy Ákos.

A független képviselő a momentumos képviselőkkel többször is lebontotta a kordont a Karmelitánál. Legutóbb kedden reggel volt ott velük, és Bedő Dáviddal és Lőcsei Lajossal kiragasztotta a Momentum 7 pontos követelést a Karmelita egyik, Sándor-palotához közeli ajtajára. Hadházy azt mondta,

tisztában vannak vele, hogy ettől ezek a pontok nem fognak megvalósulni, ahhoz ugyanis az kellene, hogy ezt sokkal több ember követelje.

Forrás: Telex, Facebook
Fotó: Momentum

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Shikari: akkor ideje visszatakarodnod a hargitára hülyegyerek. Neked beilleszkedni kellene nem itt pofázni folyton hülyeségeket, napersze meg aljasságokat igyot. Apróért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Namely: 16::24 te figyelemre méltóan kurvára buta vagy! :)
drrotf
A FIDESZ hazugsága lelepleződött.Mi ebben a hír?Mikor híresült el ez a párt is az igazmondásáról?Meglepődnék ha lenne olyan gondolkodó ember aki még elhiszi azt mit a FIDESZ mondogat, mantráz!Ha igazat mondott volna mindig ez a párt akkor az egy más helyzet, és hír lenne az hogy nem mondnak igazt!De így..?
NKF
Ez a Szarházy nevezetű rohadék csinálja a műsort és felhasználja a gyerekeket!
sokanvagyunk
@Maccska: Műveleti területnek mégse nevezhették el, mert az anno az Országház előtt volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.