Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese az Európa-szerte betiltott Russia Today tévécsatornának adott interjút.

Dúró Dóra: "Bár a külpolitika nem a szakterületem, interjút adtam az EU-ban betiltott Russia Today-nak"
Fotó: Dúró Dóra, a Mi Hazánk képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Közösségi oldalán úgy fogalmazott: 

Bár a külpolitika nem a szakterületem, interjút adtam az EU-ban betiltott Russia Today-nak, amelyben elmondtam: a Mi Hazánk semmiképp nem támogatja Ukrajna NATO-csatlakozását, mivel elfogadhatatlanul bánnak az őshonos magyar kisebbséggel. Ukrajnának a béke érdekében le kell mondania területekről, Európának pedig nem szabad alárendelnie saját érdekeit az USA érdekeinek.

Dúró Dóra néhány héttel ezelőtt egy orosz lapnak adott nyilatkozatában arról beszélt, Ukrajna NATO-csatlakozása a teljes körű konfliktus kirobbanásának kockázata nélkül csak akkor lehetséges, ha Oroszország jóváhagyja ezt a lépést – írja az Index.hu.

Akkori kijelentése komoly felháborodást keltett Ukrajnába, ami miatt felkerült az ukránok halállistájára is.

A Európai Unióban betiltott Russia Today-nek adott interjú felkerült a Mi Hazánk Mozgalom YouTube-csatornájára is.

A képviselő a beszélgetés elején megismételte azon kijelentését, amelyet az orosz Izvesztyija című lapnak is mondott, miszerint Ukrajna NATO-csatlakozása óriási nemzetbiztonsági kockázatot rejt magában, ezért a magyar kormány ezt csak akkor hagyja jóvá, ha Oroszország is – írja a lap.

Dúró hangsúlyozta, hogy a pártja szerint Ukrajna csatlakozása csak a konfliktus eszkalálódásához vezetne, és bár szerinte is a béke elérése az elsődleges cél, Ukrajna irreális elvárásokat fogalmaz meg – írja a Telex.hu.

Dúró Dóra szerint egy olyan nagyhatalommal szemben, mint Oroszország, nem lehet nyerni.

Magyarország a konfliktus mielőbbi lezárása mellett foglal állást, és ha ennek az az ára, hogy Ukrajna feladja azokat a területeit, ahol olyan orosz anyanyelvű lakosok élnek, akik Oroszországhoz akarnak tartozni, akkor ezt meg kell tennie 

- fogalmazott a Mi Hazánk alelnöke.

Dúró azt is kifejtette, Ukrajnát nem lehet önálló résztvevőként értékelni ebben a konfliktusban, mert csak a nyugati fegyverszállítmányoknak köszönheti, hogy nem szenvedett még „totális vereséget”, az ukrajnai konfliktus pedig gyakorlatilag az Egyesült Államok és Oroszország proxy háborúja.

Forrás: Index, Telex.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A két hirközlő - index, telex- megemlithette volna, hogy a gödröcskés arcú náci, nem csak a "mihazánk" elnökhelyettese, hanem a magyar országgyúlés egyik alelnöke- és mint ilyen, kvázi Magyarország képviseletében adta ezt a botrányosnál is botrányosabb interjút.
Taps- a fideSS és a mihazánk képviselőinek soraiban.
Az ellenzék meg ezekkel "kvaterkázik"...
Most jött el az ideje, hogy az Eu megvonja a szavazati jogot az országtól. Mert megérdemeljük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A két hirközlő - index, telex- megemlithette volna, hogy a gödröcskés arcú náci, nem csak a "mihazánk" elnökhelyettese, hanem a magyar országgyúlés egyik alelnöke- és mint ilyen, kvázi Magyarország képviseletében adta ezt a botrányosnál is botrányosabb interjút.
Taps- a fideSS és a mihazánk képviselőinek soraiban.
Az ellenzék meg ezekkel "kvaterkázik"...
Most jött el az ideje, hogy az Eu megvonja a szavazati jogot az országtól. Mert megérdemeljük.
Eladott Ország
“Nem adhatnak mást, csak mi lényegük”… ha Békés (vá)rmegyéből 3-4 román nemzetiségű falut kiszakítanának a románok, és jönnének befelé, akkor is így gondolkodnának?! Vajon mi lenne mimagyaréknak a reakció, ha Brüsszel meg a Nyugat annyit mondana rá, hogy Viktorka, adjátok oda azt a 3 vármegyét oszt’ legyen béke. Hiába nyilvánvaló, hogy a Migatyánk NERcsicska és orosz proxi, mégsem szabad lebecsülni a veszélyt, amit jelentenek. Sőt éppen azért nem szabad. Az sem volt magától értetődő, hogy bejutnak a parlamentbe, aztán most meg ott pöffeszkednek. Ez már önmagában is csúnya bukása a magyar parlamentrizmusnak, amiben még mindig van lejjebb. Milyen idióta és röhelyes párt ez a Mi Hazánk, ahol az elnökhelyettes az irodájában Horthy mellszobbra mellett a kommunista Orosz propagandát nyomatja! Bár "egészen véletlenül" sokszor ugyanazt tolja a mihasznák’ is, mint a fidesz nyilvánvaló bizonyos összejátszás van köztük.
szép új világ
Kúró Dóra szerint az rendben van, hogy a menekülteket visszaküldjük, de előtte jogellenesen fogva tartjuk, esetleg egy kicsit meg is verjük - mert ez a mi földünk, a mi országunk.
Ha egy szomszédos országba fegyverrel törnek be, gyilkolnak és rombolnak és ha a betolakodó igényt tart az ország egy részére, akkor azt a "béke" érdekében át kell adni az agresszornak?
Na elmész Te a jó büdös francba Dórika, a Tutsek vérbíró csimotájával együtt!
Eladott Ország
Szegény Dúró Dórának nem találtak megfelelő hazafias viseletet? Mi hazánk országgyűlési képviselői Bocskai ruhában. Javasolnám a kacagányt! Az lehetne a kötelező egyenruha! Szegény leánykának ( Dúró Dóra) igen görbék a lábacskái, azt el kellett volna valamilyen matyó hímzéses rokolyával eltakarni. Naftalin brigád. Nemzethy' giccsparádé.
scontent-ham3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279450716_10225126889538240_553927452782219326_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HiGFQAIWW1IAX_GO00c&_nc_ht=scontent-ham3-1.xx&oh=00_AfDQvOT36vEy2S0yDHS1tCHHFaVluGvq89j1xnZiHqtEiw&oe=6461F947
Dúró Dóra erénycsősz gletteli a homoszexuális Michelangelo freskóját a vatikáni Sixtus-kápolnában. Azt hallottam, ha kész, utána Shakespeare műveket fog darálni. Bakker, nálam glettelni kell az északi szobát! Arra is jó Túró Torta?! Ezt a némbert is levakolhatná már valaki, mondjuk egy szivlapáttal!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/121447858_3651111921590129_1144983093770403466_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8tbUdr5YEH8AX-j4Ncz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfClAyBBgDQ1QnwYZdExrfsZ5_wk7_Ni6mCYdushl9f0vg&oe=64841807
ómió
"EU-ban betiltott"!? Nyilván a "liberális szólásszabadság" jegyében!
Havanagi
Ez a Mi hazánk,ha még eddig nem lett volna egyértelmű.Bizony az ukrán halállistán van a helye a nemzetárulónak.

"A gyalázkodó fenyegetések azután szaporodtak meg, hogy a Mi Hazánk alelnöke az Izvesztyija című orosz lapnak arról beszélt: komoly kockázatot rejt magában Ukrajna esetleges NATO-tagsága.

„Összetörünk, te söpredék. Dicsőség Ukrajnának! Győzelmünk után megtalálunk, és mindenért felelni fogsz!” – ilyen és ezekhez hasonló, életveszélyes és gyalázkodó fenyegetésekkel árasztották el ukrán nacionalisták Dúró Dóra közösségi médiás felületeit."
És még ezeket juttatták be a parlamentbe a primitív csőcselék magyarok!!Ez tetszik nekik,meg a Horthy szobor.Gennyes hazaárulók,de jó támasza a kormánynak.Mi hazánk?! Takarodjatok a ruszkikhoz retkes pcsa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.