Miért nem ment ki a mentő Gálvölgyi Jánoshoz? – kérdezte az ATV Gulyás Gergelyt a Kormányinfón.

Gálvölgyi János is téma volt a csütörtöki Kormányinfón
Fotó: Youtube

A miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: utánakérdezett az esetnek az OMSZ-nél. Hozzátette: zajlik a vizsgálat, hogy az OMSZ ügyeletese megfelelően járt-e el. Gulyás Gergely mielőbbi gyógyulást kívánt Gálvölgyi Jánosnak. 

A színész állapotáról családja nemrég közleményt adott ki.

Részletesen a csütörtöki Kormányinfón elhangzottakról >>

Forrás: atv.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Itt hullaniuk kell fejeknek, Győrfi fejének is, ezt nem lehet megmagyarázni, a legkevesebb, hogy maga is felháborodik a dolgon. Az nem normális, nem lehet az, hogy egy középkáder másodrendűvé minősít egy 70 feletti embernél jelentkező légszomjat, miután beszél a közvetlenül a beteg mellett tartózkodóval ! A hívó akárhol tartózkodása egyébként sem indok semmire se pro, se kontra. De az, hogy egy közismerten gyenge egészségű művészről van szó, a panasz életveszélyes (és a levegő hiánya eléggé az), elég kell hogy egyen egy segítség azonnali kiküldésére. Itt meg 41 perc után az ismételt hívásra akartak csak indítani egyet, amit egy normális ember olyankor már elküld a picsába ! Itt is az történt ! A tény az, hogy ignorálták, segítség nélkül hagytak egy minden szempontból ellátásra szoruló beteget ! Lelkiismeretlenül ! Ezt nem lehet kimagyarázni, nem szabad hagyni, hogy megtörténjen ! Még jó, hogy a kórházban azonnal felismerték az esetet és nem sorolták hármas osztályba, "kérjen időpontot és jöjjön vissza ha jobban lesz" kategóriába !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
pintér az egészségügy az oktatás,rendörség fölvigyázója a magyarok eredetét kutató kásler után,nem tehet semmiröl, hiszen ez az egész szisztéma beteg ,már kásler óta,- de aki elkúrta, azt 0rbánnak híjják! !
németországban már több a magyar doki mint magyarországon...,csak nem ide menekülnek valami miatt?
jesz
vannak országok(pl. usa),ahol a hívó akár másik államból is hívhat mentőt egy sérülthöz, ha az csak őt tudtafelhívni...
..itt más a szokás..
Nessy
@Horizont: Igen! Szerencséje volt, hogy az autózás nem rontott az állapotán! És a Városmajor rögtön fogadta!
Nessy
@Philip Marlowe: Akár tüdő, akár szív, akár agyi embólia, halálos is lehet, rövid időn belül. Lényeges az időtükör, hogy komolyabb károsodás nélkül épüljön föl a beteg!
csak úgy....
@Philip Marlowe: gyerek,te még életedben soha nem nevettél, te mindíg az uralkodók alvégére koncentráltál, - te egy született szarosnyelvü!
ómió
Gulyás érthetően elmondta! Habár a "nyelvezete" tényleg nem volt efftársi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.