Ahogy arról az egész ország tud, mi is többször fogalakozottunk a botrányos esettel a mentőszolgálat közel háromnegyed óra alatt sem volt képes mentőt küldeni a fuldokló Gálvölgyi János színművészért. Végül a lányai szállították kórházba a művészt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ki a bűnös? Hát a mentőállomás portásának a kutyája..
Németh István
A moslék a saját nyavajáját, másokra akarja kenni - hát mártír a lekem ! nemzet mártírja, eltűrte, hogy nem 200-as nyelvcspással vitték a korházba hanem póriasan ahogy sorra került! Ezért nemzeti hőst kell belőle csinélni a mocskos kommunista gyurcsány nyalóból!
Az usa-nató dolog ismert Ez eu geciké szintén, az usa nagyköveté meg pláne!
Giovanni Alba
@Németh István: ma, 09:01
Pestám, te agyalágyult, szerinted az rendjén való, hogy ma, Magyarországon egy fuldokló, láthatóan rosszul lévő emberhez a nagyon megszervezett mentőszolgálat nem indít esetkocsit, mert a telefonáló felindultan beszélt a diszpécserrel? Nincsen szükség kivételezésre, emberségre van szükség, és ha a diszpécsert már századszor hívják, az azért van, mert a bejelentő aggódik a hozzátartozója miatt.
Tegyük fel, hogy van egy 8-10 éves eleven kis gyermeked, aki a tűzhelyről magára borítja a forró vizet, te mennyire lennél türelmes és megértő a vonal végén besértődő ügyeletessel?
Ez nem az első ilyen eset, csak nagyobb nyilvánosságot kapott, mert ismert emberről van szó.
Emlékszel még a valamilyen kormánymegbízott (vagy mi a szösz) L. Simon László kifakadására, amikor az édesanyjához nem jött ki a mentő? Akkor mit írtál? Vagy mély kussban voltál, mert mégis csak egy fideszka hívőről volt szó?
Nessy
@Németh István: Uram! Vannak dolgok, amiből propaganda szöveget csinálni, a stílust most ne nézzük, kapitális ostobaság, sőt embertelenség!
Macskaszem
A legkisebb ugrifülessel vitetik el a balhét, nem azzal aki ezt az alkalmatlan rendszert kiagyalta, aztán egy alkalmatlan ember rossz döntést hozott.
Ez nem olyan, mint amikor kémia órára beküldik az ének tanárt. Itt emberéletek múlnak azon, hogy a megfelelő ember ül-e a megfelelő helyen.
De mit is várunk azoktól akik tízszeres árú placebo oltást vettek az idős embereknek, meg használhatatlan horkológépeket abszurd mennyiségben, abszurd áron. És mindezt büntetlenül.
Németh István
Uraim, hölgyeim avagy Hülgyeim, Uraim! Nehogy megsértsek valakit! A Gálvölgyi ügy nem ügy! Főképpen nem közügy, még akkor sem ha nagyjából országosan is ismert emberről van szó! Tetszetek érteni emberről,van szó! Miként a gyári vasmunkás stb. EMBERRŐL!!! Az, hogy neki a munkája a színjátszás volt és ismert lett azt azért csinálta mert azért kapta a fizetését, gázsiját amiből szolidan eleget is tett a járulékfizetési kötelmeknek! semmi több! EMBER értitek EMBER miként te is, Ő is, Ők is stb.
A velejéig romlott barmok mindent megtesznek, hogy egy síma tarénést akármilyen sztorival ruházzanak fel!
Családi, sajnos nem kívánatos esemény különben aljas hátterű indíttatású szemétkedéssé nőtte ki magát! Ettől hánynom kell!
Ideje befejezni mielőtt a művész úrnak becézett Embert megutálják! >> csak úgy mondom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.