A szürreális történet újabb állomása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fidesztetűirtó2.0
"A sétány hossza nem 50, hanem 80 méter, és a közvélemény tájékoztatása szempontjából nem mindegy, hogy mennyi uniós pénz jut egy méterre."

Ó, hogy a büdösqrv@anyjáét az önérzetes mocskos fideszféregnek.
Emmersson71
"A képviselő közösségi oldalán beszámolt arról, hogy mikor legutoljára Pétervásáron járt, a helyiek arra biztatták, hogy nézze meg a kilátót. Hadházy Ákos úgy fogalmazott:

Akkor még nem ismertem a lombkorona nélküli lombkoronasétányt, ami ugye verhetetlen jelképe az EU-s pénzek ellopásának, de meg kell mondanom, a helyieknek igaza volt. Pétervására kilátás nélküli kilátója méltó párja a lombkorona nélküli sétánynak, mégha első blikkre nem is annyira feltűnő. Itt ugyanis van lombkorona, csak éppen nem ez lenne a lényeg, hanem a kilátás. Amit három oldalról pont elvesznek a fák, így a dombról nem látszik sem a völgy, sem a város, sem a szemközti hegyek. Egyetlen irányba lehet kilátni, ott pedig egy szántóföld van."

mfor.hu/cikkek/makro/hadhazy-akos-elkirandult-egy-egeszen-furcsa-kilatohoz.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.