Többféle oka lehet annak, ha a háború kitörése után egy orosz  állampolgár céget alapít külföldön, például Magyarországon. „Egyre jellemzőbb, hogy el akarnak jönni Oroszországból, mert nem akarnak harcolni, vagy úgy gondolják, hosszú távon rossz lesz ott lenni”, és ehhez szeretnék megteremteni az egzisztenciát – mondta egy névtelenséget kérő szakértő a Szabad Európa újságíróinak, aki külföldieknek segít magyarországi cégek létrehozásában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Magyarországon 2023. március végén 674 olyan gazdasági társaság működött, amelyek teljesen vagy részben orosz tulajdonban voltak. Ezek közül 97-et alapítottak az után, hogy Oroszország megindította háborúját Ukrajna ellen. Ez azt jelenti, hogy az összes, Magyarországon működő orosz tulajdonú vállalat 15 százalékát a háború kitörése utáni 13 hónapban alapították.

A 97 cég közül 4 bizonyithatóan kötődik putyinhoz/állami cégek révén/-ill. az orosz titkoosszolgálathoz.

Mi a f@xt hazudozik itten a baromja??
csak úgy....
@kereső: ezt a tetves @KisTehen: -t ,azért fizetik,hogy hazudozzon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.