Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordulunk az uniós pénzből vásárolt, túlárazott élelmiszercsomagok miatt – írja közleményében a DK.

 Az Orbán-kormány változatos és aljas módszerekkel lopta el az uniós pénzeket – Közleményt adott ki a DK

A párt szerint egy újabb botrány mutatja be, hogy milyen változatos és aljas módszerekkel lopták el az uniós pénzeket az Orbán-kormány elmúlt 13 éve alatt:

az Átlátszó által feltárt ügy szerint Fidesz-közeli cégektől a piaci ár sokszorosáért, pofátlanul drágán vásároltak uniós támogatásból alapélelmiszereket, például tejet és étolajat a rászorulóknak.

A Demokratikus Koalíció az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a túlárazott élelmiszercsomagok miatt, mert az Orbán-rendszer árát fizetik meg a magyarok az uniós pénzek ellopásánál, a túlárazott közbeszerzéseknél és a pénztáraknál is.

Ott az Orbán-rendszer ára a történelmi mértékű élelmiszerdrágulásban is, mert az Orbán-rendszer ára maga az orbáni infláció, vagyis Orbán Viktor miatt emelkednek az árak.

Amíg Orbán a helyén marad, addig az uniós pénzeket el fogják lopni és marad az orbáni infláció is.

A párt szerint Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

Forrás: MTI-OS

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: ...persze, hogy megint a tolvajok pártján állsz, te elmebeteg hazaáruló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...a déká ??...hát az teljesen a zuniós pénzekből él...a prémiumot meg a vén szőrös adja hozzá...
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Látom,a dililemezed,bolsiék fajbarma, lopótökstílusban végtelenített formában tolja a tetvesbolsi egódat és mocskaidat másra! És az ápolóid hagyják!?
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a guruló forintok főszervezője, Zorbán helyett mindent másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Sürgesd az új donor kutyaagyadat, bolsiék elmebetege! Hátha azzal majd felismered a tetvesbolsi fajtádat és nem kell másokra hazudnod az elmebeteg mocsokbolsi egódat se!
Istenakinincsen
Mi a fasz köze lehet a DK-nak a tizen-x éve tartó lopáshoz, a korrupció állami szintre emeléséhez, a rendeleti kormányzáshoz? Csak remélni tudom hogy nem politikai "kartell" áll a háttérben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.