Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordulunk az uniós pénzből vásárolt, túlárazott élelmiszercsomagok miatt – írja közleményében a DK.

 Az Orbán-kormány változatos és aljas módszerekkel lopta el az uniós pénzeket – Közleményt adott ki a DK

A párt szerint egy újabb botrány mutatja be, hogy milyen változatos és aljas módszerekkel lopták el az uniós pénzeket az Orbán-kormány elmúlt 13 éve alatt:

az Átlátszó által feltárt ügy szerint Fidesz-közeli cégektől a piaci ár sokszorosáért, pofátlanul drágán vásároltak uniós támogatásból alapélelmiszereket, például tejet és étolajat a rászorulóknak.

A Demokratikus Koalíció az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a túlárazott élelmiszercsomagok miatt, mert az Orbán-rendszer árát fizetik meg a magyarok az uniós pénzek ellopásánál, a túlárazott közbeszerzéseknél és a pénztáraknál is.

Ott az Orbán-rendszer ára a történelmi mértékű élelmiszerdrágulásban is, mert az Orbán-rendszer ára maga az orbáni infláció, vagyis Orbán Viktor miatt emelkednek az árak.

Amíg Orbán a helyén marad, addig az uniós pénzeket el fogják lopni és marad az orbáni infláció is.

A párt szerint Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

Forrás: MTI-OS

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: ...persze, hogy megint a tolvajok pártján állsz, te elmebeteg hazaáruló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A DK csak az után cuppan rá egy ilyen disznóságra, miután más felfedi azt:
2023. május 19
"Üzleti titokra hivatkozva megtagadta, hogy kiadja portálunknak az RSZTOP-4.1.1. keretmegállapodás kötelező elemeként jegyzett záradékot, amelyben a három nyertes cég tételesen felsorolta, milyen termékkel, milyen áron pályázott. Az adatpert 2021 végén megnyertük elsőfokon, majd 2022 májusában jogerősen, másodfokon is. Ezután nagysokára végre megkaptuk a kért táblázatot is."
atlatszo.hu/kozadat/2023/05/19/a-szegenyeknek-vett-unios-csomagban-a-159-forintos-tej-516-forintba-kerult/

Könnyebb ellopni más ötletét, vagy más munkájának az eredményét, miért nem tár fel a DK korrupciós ügyeket?
Ne akkor álljon valaminek az élére, amikor más kikaparta a gesztenyét!
De a DK mindig is ilyen volt!:
""Ha valamit nem tudsz legyőzni, állj az élére (… és irányítsd a saját céljaid szerint) "?"
Aki Én
@KisTehen: ...persze, hogy megint a tolvajok pártján állsz, te elmebeteg hazaáruló!
Nyírfa
@Béla333: @sgl: Nem is az a baj, hogy az oknyomozó újságírók leplezik le a csalásokat, hanem, hogy a pártok a nyilvánvaló törvénysértéseket, a jogállamiság és a demokrácia szétdúlását is tudomásul véve , beérik az alárendelt szereppel a fidesszel szemben. Hogy mondják a magukét a Parlamentben, azon ráadásként jót röhög a kormányoldal, és ennyi, az élet folyik tovább.
Eladott Ország
A bűnöző, hazaáruló , szélhámos (többgenerációs) román cigányt és politikai prostituált/kleptokatikus bandáját el kell zavarni és bíróság elé kell álltani, mert nem lesz változás! Demokratikus úton (választással) nem fog menni!
„Diktatúrában az ellenzék az utcán vagy a börtönben van.” ( Winston Churchill)
twitter.com/janos_hary/status/1605098229183369216/photo/1
drrotf
Az azért érdekes, hogy a hozzászólók között van olyan is aki nem, ítéli el a kormánynak aztr a magatartását hogy egy olcsó dologért a többszörösét fizetik annak mint amennyit ér!Nem értem hogy miért ?A pénz amiből az állam gazdálkodik , vásárol, beszerez, az köz pénz!A közpénzzel történő gazdálkodásnak szigorú szabályai vannak, s ha azt valaki megszegi annak felelnie kell a tetteiért.Az embereknek, akik a köz pénzét összedobták árgus szemekkel kellene őrizni ezt a pénz, vigyázniuk kellene annak elköltése szabályosságáért!Ennek ellenér van aki tapsol ennek a pazarló gazdálkodásnak, sőt tapsol is neki!Csak nem részesedik az ilyen ember a jogtalanul túlfizetésből?
Nyírfa
@sgl: Utoljára akkor éreztem erőt az ellenzékben, amikor a Szolidaritás élén Kónya Péter állt. Ez sem tegnap volt.
Aki Én
@KisTehen: Jó, hogy nem szótagonként írod le a semmitmondó butaságaidat, te szánalmas balfasz.
verőce21
Ez mélydékás prímszámokkal jött ki...?
Dékáék gyorsulva rohannak a szakadékba és soros kottájából játszanak!
polgarb
@KisTehen: Nem sokáig fogsz már röhögni bolond tehén, visznek a vágóhídra! Hülye novák csicska!
Nyírfa
@sgl: 09.22

Igen, én is utánanéztem, merre jár, Van, akit megjegyez az ember, és van, aki arra sem érdemes, hogy a neve megmaradjon.
Ha összeállna a nagycsapat: Bajnai, Juhász, Kónya, hozzájuk csatlakozna Hadházy, Dobrev, Szabó Timi, Baranyi Kriszta...a világot meg tudnák váltani.
Nyírfa
@Aki Én: 09.36

Rossz ötlet, képes rá! :))
ómió
A bőröndszám pénzt lopó korruptbolsi brüsszeli efftársak hazudják így, vagy csak a DK-s alteregóik!?
Béla333
@Nyírfa: 08.54
Számos alkalommal dohogtam már: miért van az, hogy a törvénysértéseket, az Uniós pénzek ellopását a pártok helyi képviselői nem leplezik le.
Hadházy, meg néhány oknyomozó újságíró deríti fel a bűncselekményeket, de érthetetlen, hogy a helyi ellenzéki képviselők hogy nem látják ezeket az ügyeket, miért nem üvöltenek teli torokkal, hogy figyelem! Ez van!?
Pontosabban érteni vélem az impotenciájukat, de ez meg olyan lesújtó, lehangoló...
Ha meg az ellenzéki pártoktól függetlenül kipattan egy ilyen ügy, akkor meg elkezdenek fontoskodni, hogy úgy lássák az ellenzéki szavazók, hogy nekik közük van az ügyek nyilvánosságra hozásában, pedig dehogy!
Aki Én
@ómió: Mit erőlködsz bolsiék fajgörénye az elmegyogyó birkaagydonor osztályáról? Nem bírsz magaddal, tetvesbolsi efftárs?
Ne feledd az orbáni háromszoros inflációt másra hazudni, te buta balfasz!
Nyírfa
@Béla333: 10.54

Látod, dohoghatunk, derülhet ki akármilyen botrányos ügy a kormányoldalról, az ellenzék egyet sem tud meglovagolni. Nem is értem. Vagy, ha igen, az olyan elfogadhatatlan, hogy azt már érteni, megérteni sem akarom.
2010-ben az LMP-re váltottam, hátha tudnak valamit műalkotni, de csalódtam. 2014-ben Mesterházy elcseszte az egészet, pedig volt esélye az akkori ellenzéknek. 2018-ban feloszlott az Együtt, de már ott volt a Momentum, na, mondom, ezek a fiatalok aztán lehozzák majd a csillagot is az égről. Nem hozták. 2022.: óriási volt a várakozás. Aztán jött Karácsony.
Mire várjak? Mire várjunk? A pártokra nem érdemes. Marad a civil szféra, néhány közéleti személyiség, akinek még van gerince, és elvileg van kb. 7 millió magyar, akinek van választójoga. 7 millió magyar veszekszik, gyűlölködik ebben a kicsi országban. És ennek soha nem akar vége szakadni.
lusta
@sgl: Az egy apróság, hogy gyűlölni kell, de az már bicskanyitogató, hogy a propaganda abba azirányba megy, hogy az ellenzékiek, ha hatalomra kerülnének, még többet lopnának, elárulnák a hazát, jelentsen ez bármit, Magyarország megszűnne létezni.
Menőmanó
@ómió: Nokiás doboz volt az te barom, de azt se bírtátok bizonyítani.
simmering73
Pontosabban: Amíg Orbán a helyén marad, addig az uniós pénzek nem fognak jönni és marad az orbáni infláció.
Németh István
Valójában a dk. a saját módszereit ecsetelgeti, mert amit ellpotak a regnálásuk alatt mint szdsz-mszp kvatyerkázók azt igazából pótolni sem lehet! Mindezek mellet nem is beszéljünk a teljesen tönkretett közhangulatról a szemkilövésekről és a gyilkolásokról!
Különben az orbán kormány nagyon felelős, a felelősségre vonás elmaradásáért >> még akkor is és úgy is, hogy ezt az usa aljas beavatkozása okán tették meg!
ómió
@Menőmanó: Még a Nokiás dobozotoknál tartasz, fajgörény!? "Nyomeltüntetni", azt, bizony, "nagyon nyesitek"!
ómió
@Aki Én: Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbánra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad az immár sokadik kutyaagyadat!
Aki Én
@ómió: Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Most meg már az efftársi lopóvénád tört rád, bolsiék fajkreténje, mint új trauma!? Nem elég a tetves bolsiságod másrahazudásának téged gyötrő szindrómája!? Így gyűlnek nálad az "efftársi erények"!? Ennek dacára nem szedálnak téged az ápolóid!? A "szívtelenek"!
Aki Én
@ómió: Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Bolsiék lopótöke és önmagad tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő elmebetege, ott az elmeosztályon! Nem úgy tartod, hogy a "Zorbánra", azért, több mindent kéne ráhazudnod!? Le ne maradj az "efftársi teljesítés" elmeosztályi normájától!
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Még mindig a dililemezedet forgatod ott az elmeosztályon, bolsiék lopótöke és önmagad tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő elmebetege!? Az új donor kutyaagyad megérkeztéig inkább szedáltasd magadat!
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Mi van, efftársi dililemez!? Már megint forogva hagytak téged az ápolóid!? És "nagy a sikered" az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudása meg a "mindent a Zorbánra hazudunk" efftársi irányelv teljesítése terén?! Mi a "visszhangja" ennek ott az elmeosztályon!? Összekovácsoltad már az efftársi csapatot, vagy a bekakukkolt donor kutyaagyaddal inkább őket is a "Zorbánra" hazudod!?
Csizmás Kond
...a déká ??...hát az teljesen a zuniós pénzekből él...a prémiumot meg a vén szőrös adja hozzá...
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a "mindent a Zorbán helyett másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Látom,a dililemezed,bolsiék fajbarma, lopótökstílusban végtelenített formában tolja a tetvesbolsi egódat és mocskaidat másra! És az ápolóid hagyják!?
Aki Én
@ómió: Megriadtál csicska, ma is velem álmodtál?
Látom, végleg legyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege! Talán a guruló forintok főszervezője, Zorbán helyett mindent másra hazudunk" efftási "irányelve" tette!? Jelentkezz majd, ha megkaptad végre új birkaagyadat!
ómió
@Aki Én: Sürgesd az új donor kutyaagyadat, bolsiék elmebetege! Hátha azzal majd felismered a tetvesbolsi fajtádat és nem kell másokra hazudnod az elmebeteg mocsokbolsi egódat se!
Istenakinincsen
Mi a fasz köze lehet a DK-nak a tizen-x éve tartó lopáshoz, a korrupció állami szintre emeléséhez, a rendeleti kormányzáshoz? Csak remélni tudom hogy nem politikai "kartell" áll a háttérben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.