Pedig a 2010-es kétharmad előtt a miniszterelnök családtagjainak még legfeljebb csak néhány tízmillió forintnyi céges jövedelme volt.

Az Orbán-család már elképesztően gazdag, lassan 100 milliárdnyi a látható vagyonuk

Kép: Facebook / Orbán Viktor

Egyre gyorsuló ütemben gazdagodik Orbán Viktor családja – írja a G7. Míg a 2010-es kétharmad előtt a miniszterelnök családtagjai legfeljebb néhány tízmillió forintnyi céges jövedelemre tettek szert, addig mostanában rendre évi 2-3 milliárd forint bevételük van ilyen forrásból.

Korábban egyértelműen az Orbán-bányák növelték a családi vagyont a G7 számításai szerint. A felpörgő bányabiznisz ellenére azonban az utóbbi három-négy évben már nem ebből a szektorból gazdagodott leginkább a miniszterelnök tágabb családja: Orbán Viktor veje, Tiborcz István üzletei mostanra egy nagyságrenddel több pénzt termelnek, mint a bányák.

A BDPST Zrt. például összesen közel 22 milliárd forintos nyereséget hozott össze 2022-ben.

Az előző négy esztendőben Tiborcz cégei összesen 6,6 milliárd forint osztalékot fizettek, míg a család idősebb tagjainak csak 3,6 milliárdos osztalékjövedelme volt.

Tiborcz István vagyonát a májusban megjelent A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány közel 70 milliárd forintra becsülte, ám ekkor még nem lehetett ismerni a BDPST tavalyi, kiugró számait. Ennek fényében nem lenne meglepő, ha belátható időn belül a miniszterelnök családjának látható vagyona is átlépné a 100 milliárdot.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szerint ez még kevés, ezért újra és újra a maffiózókra szavaznak!
Mert ők azt szeretik, ha jól meglopják őket, ők inkább önként összedobják a maffiafőnöknek a pénzt...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj gennyes, ti nem a nemzet vagytok..,hanem egy rakás teknővájó, meg a csicskáik,...veletek fognak példát statuálni..!...
Clavigo
@Németh István: Sötét vagy,,mint a belsőzseb.
FLETÓ
Ebből fizetik @Eladott Ország: áldásos tevékenységét itt??? 1 mrd csak neki, hogy eljátszhassa mennyire @balos?
Németh István
Jó én megértem nektek amoslék kádár rezsim hiányzik ezért nyaljátok a gyurcsány flető és moslék köre seggét! Kicsit elgondolkozom néha hogy ekkera barom állatok mint ti hogyan lehetséges, hogy még egyáltalán vagytok!? Kedzgem érteni hogy mentek a zelenszkíjhez háborúznia na kari-geri-geci -faszi vezírrel! Hát csak menjetek egésséges szellőzést a szitává lövöldözött éneteknek!
Németh István
ja el ne feledjem>> az összelopott vagyonotakat azt nyugodtan itthon hagyhatjátok azzal csak annyit teszünk, hogy kiosztjuk a gyurcsányista trógerek károsultjainak!
Aki Én
@Németh István: Figyu már, te agyhalott bunkó!
Miért gondolod, hogy Gyurcsányista az, aki nálad reálisabban látja a hazaáruló gazdádat?
Hogy lehettek ti ennyire buták???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.